Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Jandarmii din județul Alba, la datorie în weekendul 21-23 iulie: Vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele din județ

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii din județul Alba, la datorie în weekendul 21-23 iulie: Vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele din județ

În perioada 21 – 23 iulie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Avram Iancu Alba, vor fi la datorie, în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă pentru cei care vor fi prezenţi la evenimentele desfășurate pe raza județului.
Vom fi prezenţi la manifestările organizate în această perioadă la Cugir – Ziua Cetății Singidava, la Câmpeni unde se desfășoară evenimentul Roze pentru suflet și la Nedeea din localitatea Valea Mică.
Pentru cei care aleg să petreacă această sfârșit de săptămână în aer liber la stațiunile turistice din județ, jandarmii de la posturile montane vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat de siguranță și ordine publică și a oferi sprijin turiștilor aflați în dificultate.
Colegii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, ne vor sprijini pentru asigurarea unui climat de siguranță și ordine publică la manifestarea cultural-artistică Târgul de fete de pe Muntele Găina.
De asemenea, le reamintim tuturor cetăţenilor că pot solicita oricând sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Unic de Urgenţă – 112, sau pot anunța cel mai apropiat echipaj de jandarmi.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | CS Unirea, gală aniversară, la 50 de ani de la înființare

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO | CS Unirea, gală aniversară, la 50 de ani de la înființare CS Unirea Alba Iulia organizează, astăzi, o gală aniversară, la împlinirea a 50 de ani de la înființare, în cadrul căreia sunt premiați foști sportivi și antrenori, care au făcut cinste clubului prin rezultatele obținute, dar și sportivi și antrenori aflați în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea