Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Jandarmii din județul Alba, la datorie în minivacanța de Anul Nou: Au intervenit în ajutorul unor persoane care au ajuns cu autoturismul într-un șanț, în zona Mănăstirii Oașa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii din județul Alba, la datorie în minivacanța de Anul Nou: Au intervenit în ajutorul unor persoane care au ajuns cu autoturismul într-un șanț, în zona Mănăstirii Oașa

În județul Alba, minivacanța de Anul Nou s-a desfășurat fără ca Jandarmeria Alba să fi înregistrat evenimente negative semnificative.

Beneficiind și de sprijinul colegilor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș, peste 200 de jandarmi au acționat atât în mod independent cât și în sistem integrat, alături de polițiști, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza localităților din județ.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totodată, colegii de la Postul Montan Șugag au intervenit în ajutorul a două persoane al căror autoturism a derapat pe gheață și a ajuns într-un șant în zona Mănăstirii Oașa.

De remarcat este faptul că nu ne-am confruntat cu persoane rătăcite în munte, asta poate și datorită faptului că jandarmii montani au fost în permanență în teren și au oferit recomandări utile celor care au ales să petreacă începutul de an pe pârtiile de ski de la Șureanu și Arieșeni.

Au fost legitimate peste 170 de persoane, au fost constatate 2 infracțiuni și s-au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, avertismente, dar și amenzi în valoare totală de 5100 de lei. Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost aplicate pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice. De asemenea, în această perioadă am soluționat un număr de 10 apeluri la 112.

Jandarmeria Alba mulțumește tuturor cetățenilor care au dat dovadă de responsabilitate și spirit civic pe timpul participării la evenimentele publice din perioada minivacanței de Anul Nou. Vă dorim un an 2024 plin de realizări și vă asigurăm de sprijinul nostru atunci când situația impune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea