Rămâi conectat

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie pentru menținerea climatului de siguranță publică la meciurile de fotbal și evenimentele care se vor desfășura în județ în perioada 22-27 septembrie. Sfaturi pentru cetăţeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii vor asigura siguranța si protecția cetățenilor în cadrul mai multor activități care se vor desfășura la nivelul județului Alba. Aceștia vor lua diverse măsuri pentru prevenirea faptelor care ar putea pune în pericol siguranța oamenilor, răspândirea COVID-19 sau liniștea publică.

Începând de astăzi până la sfârşitul acestei săptămâni, la nivelul judeţului Alba se vor desfăşura mai multe meciuri de fotbal dar şi alte două manifestări sportive-ciclism şi alergare în mediul montan.
Având în vedere prevederile legale privind combaterea răspândirii infecţiei cu virusul Covid-19, meciurile de fotbal se vor desfăşuîra fără spectatori.

Efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba vor asigura măsurile de ordine publică în proximitatea stadioanelor atât pe timpul cât şi după terminarea meciurilor, pentru prevenirea faptelor care pot tulbura liniştea şi ordinea publică şi vor supraveghea modul de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SarsCov2.

De asemenea, jandarmii au în vedere manifestarea cultural artistică- Concert de muzică clasică, ce va avea loc astăzi în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia.
Recomandăm persoanelor care participă la manifestările cultural-artistice şi sportive (acolo unde accesul publicului este permis) să respecte toate măsurile de protecţie şi distanţare socială pentru limitarea răspândirii virusului SarsCov2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea