Rămâi conectat

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în minivacanța de 1 Mai. Recomandările forțelor de ordine pentru sărbătorirea Zilei Muncii

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în minivacanța de 1 Mai. Recomandările forțelor de ordine pentru sărbătorirea Zilei Muncii

”Pentru buna desfășurare a manifestărilor prilejuite de minivacanța de 1 mai, patrulele de ordine publică din cadrul Jandarmeriei Alba vor acționa atât independent, cât și în cooperare cu poliția și vor avea în vedere creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prevenirea și combaterea oricăror posibile incidente, depistarea și sancționarea celor care comit fapte ce pot tulbura ordinea și liniștea publică.

Concomitent cu menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, vom veghea și la buna desfășurare a competițiilor sportive care vor avea loc în această perioadă. Le recomandăm participanților la aceste manifestări să supravegheze cu atenție copiii, să acorde o atenție sporită bunurilor și obiectelor personale și să evite implicarea în orice fel de incidente.

În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale apelați numărul unic de urgență 112 sau solicitați sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.
Pentru ziua de 1 mai recomandăm cetățenilor care aleg să petreacă în mijlocul naturii să nu distrugă, modifice ori să degradeze panourile informative, marcajele, indicatoarele sau orice alte amenajări aflate în perimetrul zonelor destinate pentru activităţile de picnic și să arunce deşeurile doar în locurile special amenajate.

Dacă mergeți în zonele montane, vă recomandăm să vă informați în prealabil despre condițiile meteorologice locale, să vă echipați adecvat, să nu vă expuneți la riscuri și să solicitați sprijin dacă întâmpinați dificultăți.”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea