Rămâi conectat

Curier Județean

Jandarmeria Alba a executat, în luna august 2017, peste 500 de misiuni. Au fost constatate 24 de infracțiuni și aplicate amenzi de peste 30.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asigurarea climatului de normalitate civică, de ordine şi siguranţă publică a reprezentat în continuare o prioritate pentru Jandarmeria Alba care, prin structurile sale specializate, a căutat să identifice cele mai eficiente forme şi modalităţi de realizare a acestui obiectiv.

Pe parcursul   lunii august au fost documentate, organizate şi executate peste 500 de misiuni în domeniul asigurării, menţinerii şi restabilirii ordinii publice, independent sau în cooperare/colaborare cu alte instituţii, astfel:

  1. Misiuni de asigurare a ordinii publice

– La manifestări cultural-artistice, religioase, promoţionale – 47;

– La manifestări sportive – 8

– Acţiuni de protecţie antiteroristă – 17

  1. Acţiuni de restabilire a ordinii publice

– Aplanarea unor conflicte semnalate prin SNUAU 112 – 8

III. Misiuni de menţinere a ordinii publice

– În staţiuni montane şi trasee turistice adiacente – 84;

– Acţiuni executate în zona instituţiilor de învăţământ – 11

– Acţiuni executate împreună cu Poliţia T.F. Blaj – 5

– Patrule de jandarmi executate în mediul urban – 160;

– Patrule mixte ( în sistem integrat, alături de poliţişti) executate în mediul urban – 81

– Patrule mixte ( în sistem integrat, alături de poliţişti) executate în mediul rural – 10

IV. Acţiuni executate în cooperare cu alte instituţii – 5

V. Punerea în aplicare a mandatelor de aducere – 9

 În urma executării acestor misiuni au fost constatate 24 de infracţiuni, iar pe numele a 35 de persoane au fost efectuate acte procedurale în vederea punerii în mişcare a acţiunii penale.

De asemenea, au fost constatate 82 de contravenţii, sancţionate cu avertismente sau amenzi, ultimele în cuantum total de peste 30 000 lei.

Printre priorităţile Jandarmeriei Alba pentru perioada următoare se numără eficientizarea modului de organizare şi executare a misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice, creşterea eficacităţii misiunilor de menţinere  a ordinii publice precum şi a celor de salvare evacuare  în mediul montan, eficientizarea misiunilor desfăşurate in cooperare/colaborare cu alte instituţii şi  creşterea operativităţii unităţii în conformitate cu noile acte normative de linie, în vederea garantării unui climat de siguranţă pentru toţi locuitorii judeţului Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea