Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

JAF la o Sală de jocuri de noroc din Teiuş. Un bărbat cu cagulă a bătut-o pe casieră şi a fugit cu banii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sala jocuri teiusUn jaf a avut loc marţi noaptea, în jurul orei 3.30, la o sală de jocuri de noroc din centrul oraşului Teiuş. Autorul faptei, un bărbat care avea faţa acoperită cu o cagulă ar fi ameninţat-o  pe casieră cu un cuţit şi a reuşit să fugă cu suma de 1600 de lei, încasările din noaptea respectivă.

Se pare că fata a încercat să se apere şi s-a luptat cu agresorul, însă acesta a reuşit să-i taie borseta şi să fugă cu banii.

Potrivit unor surse, sala de jocuri (foto)  aparţine unui om de afaceri din Alba Iulia.

UPDATE: Poliţiştii din Alba continuă cercetările pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea unei tâlhării asupra angajatei unei săli de jocuri de noroc din Teiuş

Potrivit comunicatului remis presei de către IPJ Alba, “la data de 28 ianuarie 2015, în jurul orei 3.30, Poliţia Oraşului Teiuş a fost sesizată de către angajata unei săli de jocuri de noroc din Teiuş, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras prin violenţă, o sumă de bani, în timp ce se afla în sale de jocuri.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că în noaptea de 27/28 ianuarie, în jurul orei  03.25 un bărbat necunoscut, având faţa acoperită, prin ameninţări şi violenţă, i-a sustras femeii în vârstă de 32 de ani, o borsetă în care era suma de 1.615 lei, bani proveniţi din încasări.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorului în vederea tragerii lui la răspundere penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie precum şi pentru recuperarea prejudiciului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri: Ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri: Ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni Traficul feroviar este oprit temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea