Rămâi conectat

Ştirea zilei

JAF la o Sală de jocuri de noroc din Teiuş. Un bărbat cu cagulă a bătut-o pe casieră şi a fugit cu banii

Ziarul Unirea

Publicat

în

sala jocuri teiusUn jaf a avut loc marţi noaptea, în jurul orei 3.30, la o sală de jocuri de noroc din centrul oraşului Teiuş. Autorul faptei, un bărbat care avea faţa acoperită cu o cagulă ar fi ameninţat-o  pe casieră cu un cuţit şi a reuşit să fugă cu suma de 1600 de lei, încasările din noaptea respectivă.

Se pare că fata a încercat să se apere şi s-a luptat cu agresorul, însă acesta a reuşit să-i taie borseta şi să fugă cu banii.

Potrivit unor surse, sala de jocuri (foto)  aparţine unui om de afaceri din Alba Iulia.

Elit - Gustul Desăvârșit

UPDATE: Poliţiştii din Alba continuă cercetările pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea unei tâlhării asupra angajatei unei săli de jocuri de noroc din Teiuş

Potrivit comunicatului remis presei de către IPJ Alba, “la data de 28 ianuarie 2015, în jurul orei 3.30, Poliţia Oraşului Teiuş a fost sesizată de către angajata unei săli de jocuri de noroc din Teiuş, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras prin violenţă, o sumă de bani, în timp ce se afla în sale de jocuri.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că în noaptea de 27/28 ianuarie, în jurul orei  03.25 un bărbat necunoscut, având faţa acoperită, prin ameninţări şi violenţă, i-a sustras femeii în vârstă de 32 de ani, o borsetă în care era suma de 1.615 lei, bani proveniţi din încasări.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorului în vederea tragerii lui la răspundere penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie precum şi pentru recuperarea prejudiciului.”


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Salarii de circa 20.000 de lei ținute la secret de CJ Alba pe proiectul de hotărâre: Consilierii județeni puși sa voteze în orb un proiect în care nu sunt specificate în clar salariile aparatului propriu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salarii de circa 20.000 de lei ținute la secret de CJ Alba pe proiectul de hotărâre: Consilierii județeni puși sa voteze în orb un proiect în care nu sunt specificate în clar salariile aparatului propriu

În ședința de joi, 17 noiembrie, consilierii județeni din Alba sunt chemați să voteze aprobarea modificării Organigramei şi a Statului de funcţii ale aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Alba.

Dacă la celelalte instituții din subordinea Consiliului Județean Alba unde se majorează salariile, în proiectele de hotărâre sunt specificate foarte clar sumele pentru fiecare post din organigramă, de la director până la portar și muncitor, la proiectul care vizează aparatul propriu, consilierii județeni trebuie să voteze în orb un proiect în care nu sunt specificate salariile în clar pentru fiecare post din organigrama aparatului propriu.

În proiectul de hotărâre se specifică doar că salariile de bază cresc cu 14,35% fără să fie trecut tabelul cu salariile administratorului public, al vicepreședinților sau a directorilor, care potrivit surselor ziarulunirea.ro vor fi în jurul a 20.000 de lei.

Elit - Gustul Desăvârșit

Unde este transparența decizională, domnilor de la CJ Alba? Să nu se vadă că directorii au salarii de peste 20.000 de lei? Cum vor vota în orb consilierii județeni un astfel de proiect sau v-ați învățat să voteze totul în 15 minute fără să știe ce votează?

Pe site-ul Consiliului Județean am găsit salariile aparatului de specialitate însă dinainte de majorare, din data de 30 septembrie.

Salariile aparatului de specialitate din data de 30 septembrie

„Prin proiectul de hotărâre iniţiat se propune revenirea la modalitatea de determinare salariilor de bază pentru funcţiile publice şi personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Alba prin înmulţirea coeficienţilor din anexa Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 244/27 iulie 2017 privind stabilirea salariilor de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Alba, cu modificările şi completările ulterioare, cu salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată în vigoare, fapt ce conduce la o majorare, începând cu luna decembrie 2022, cu 14,35% a salariilor de bază.

Începând cu luna decembrie 2022, salariile de bază pentru funcţiile publice şi personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Alba se determină prin înmulţirea coeficienţilor din anexa Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 244/27 iulie 2017 privind stabilirea salariilor de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Alba, cu modificările şi completările ulterioare, cu salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată stabilit prin H.G. nr. 1071/2021 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată, fără a depăşi nivelul indemnizaţiei lunare a vicepreşedintelui consiliului judeţean”, se arată în proiectul de hotărâre.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

Moarte ȘOCANTĂ în Constanța: Un tânăr de numai 18 ani a decedat după ce a primit un pumn în față. De la ce a pornit conflictul

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Moarte ȘOCANTĂ în Constanța: Un tânăr de numai 18 ani a decedat după ce a primit un pumn în față. De la ce a pornit conflictul

Un tânăr de 18 ani a decedat în urma unui conflict care a avut loc într-un club din Murfatlar. Tânărul a primit un pumn în față de la un bărbat de 21 de ani, astfel acesta s-a prăbușit pe asfalt. Băiatul a decedat în drum spre spital.

Un adolescent în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața în urma unui conflict spontan care a avut loc într-un club din orașul Murfatlar. Un bărbat în vârstă de 21 de ani i-a aplicat adolescentului un pumn în față, încât acesta s-a prăbușit pe asfalt.

Elit - Gustul Desăvârșit

Tragedia a avut loc sâmbătă, 12 noiembrie 2022, într-un club din orașul Murfatlar. Întregul scandal a pornit după ce victima a împins-o pe iubita agresorului, cel mai probabil din greșeală, potrivit declarațiilor martorilor.

Însă bărbatul de 21 de ani nu a stat pe gânduri și i-a aplicat adolescentului un pumn în față. Lovitura a fost atât de puternică încât, băiatul s-a prăbușit pe asfalt.

”La data de 13 noiembrie 2022, în jurul orelor 03.00, într-un club din oraşul Murfatlar, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, după ce victima o îmbrâncise şi jignise pe concubina sa în apropierea uşii localului public, în mod surprinzător inculpatul a lovit-o cu pumnul în zona capului pe victima N.D., în vârstă de 18 de ani, astfel că i-a provocat leziuni grave la nivelul capului, care au dus la moarte în câteva minute, prin hemoragie subarahnoidiană”, se arată în comunicat.

Marorii care au asistat la cumplitele scene au sunat imediat la 112, iar la fața locului a intervenit un echipaj SAJ, în ajutorul căruia a venit un echipaj SMURD.

Cadrele medicale l-au resuscitat pe adolescent timp de zeci de minute, însă, efortul lor a fost în zadar, din păcate băiatul a murit în ambulanța care îl transporta la spital.

Tribunalul Constanța a decis reținerea pentru 30 de zile a agresorului care riscă ani grei de închisoare.

Sursa: romaniatv.net


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| Aiudeanul Levente Ioan Polgar, PREMIAT pentru participarea sa la „Ştafeta Veteranilor”, de către Casa Regală a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aiudeanul Levente Ioan Polgar, PREMIAT pentru participarea sa la „Ştafeta Veteranilor”, de către Casa Regală a României

Ultramaratonistul aiudean Levente Polgar Ioan a fost recompensat pentru participarea sa la Ștafeta Veteranilor, în cursul zilei de astăzi, 15 noiembrie.

Diploma i-a fost înmânată de către Principese Margareta și Principele Radu al României.

„Mulțumesc Colegilor INVICTUS care împreună am reușit sa ducem aceasta flacăra de invictus în cât mai multe inimi!

Elit - Gustul Desăvârșit

Astfel a ajuns stafeta la ediția a IX-a ea pornind de la o scânteie o mana de oameni care azi a ajuns un foc de ne stins !

Va mulțumesc cu deosebit respect Levi .
GO Invictus!
Semper Invictus!”, au fost cuvintele lui Levente Polgar, într-o postare publicată în mediul online.

Ultramaratonistul aiudean Levente Ioan Polgar a acceptat invitația de a participa și anul acesta la competiția ”Ștafeta Veteranilor”, ajunsă la ediția a IX-a.

Levente Polgar Ioan este unul dintre cei mai buni alergători din județul Alba în ciuda handicapului pe care îl are. El și-a pierdut mâna dreaptă la șase ani în urma unui accident feroviar. Sportivul a fost primul concurent cu un handicap fizic din istoria celei mai dure competiţii din lume, 6633 Arctic Ultra.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea