Ziarul Unirea

Iuliu Hada – PNŢCD, un partid care nu abdică de la principii şi de la morală!

    Toate sondajele de opinie clasează politicienii pe ultimele locuri în topul încrederii populaţiei, indiferent de culoarea lor politică. Nu există nicio îndoială asupra faptului că una dintre cauzele decredibilizării clasei politice este traseismul politic, lipsa de consecvenţă, ceea ce dovedeşte lipsa principiilor şi a minimei morale în rândurile politicienilor. Oportunismul şi ciolaniada au devenit endemice în sânul clasei politice româneşti. Rotirea, alternanţa la putere, îi mută pe politicienii lipsiţi de coloană vertebrală dintr-o barcă în alta, fără niciun scrupul. Nici nu trebuie să nominalizez, pentru că cetăţeanul de rând ştie. Poporul român nu este atât de uşor de prostit cum cred cei ce se înghesuie la ciolan, schimbându-şi culoarea după cum bate vântul. Pentru noi, cei din PNŢCD, care am rămas credincioşi principiilor lui Iuliu Maniu şi ale seniorului Coposu, traseismul a avut o parte bună, pentru că ne-a scăpat de oportunişti. Practic partidul nostru s-a purificat prin rărirea rândurilor sale, aşa cum poporul român este îndreptăţit să se simtă purificat prin jertfa înaintaşilor noştri, care şi-au lăsat oasele prin temniţele comuniste. Într-un sens invers, oarecum, pentru că în puşcăriile comuniştilor au pierit cei mai buni fii ai ţării, în timp ce din rândurile noastre au plecat cei slabi.
Este cazul ca lumea să afle că PNŢCD nu abdică de la principii şi de la morală, şi că el este susţinut mai departe prin unitatea unui grup de entuziaşti, cei mai mulţi dintre ei nişte frumoşi anonimi care nu-şi doresc şi nu şi-au dorit niciodată vreo funcţie publică. Ei ne alimentează speranţele şi chiar ne aduc soluţii, iar filiala din judeţul Alba a PNŢCD, datorită lor, este una dintre cele mai puternice din ţară, alături de cea din Timişoara. Şi mai trebuie să ştie oamenii că mulţi dintre cei mai importanţi politicieni ai judeţului şi-au făcut ucenicia în PNŢCD. Primari, viceprimari, consilieri etc., mulţi dintre ei au folosit PNŢCD-ul ca rampă de lansare în viaţa politică. Ei au folosit prestigiul PNŢCD fără niciun scrupul, ca pe o manta de vreme rea. Apoi au dat bir cu fugiţii! Sunt oameni în care noi am investit şi pe care i-am sprijinit, dar care s-au dovedit nedemni de a face parte din rândurile noastre. Apreciem în mod deosebit pe toţi cei ce au rămas credincioşi idealurilor PNŢCD, tineri şi vârstnici deopotrivă. Unul dintre cei cărora trebuie să le apreciem consecvenţa şi verticalitatea este primarul din Ocna Mureş, Augustin Drăguţ, care a fost şi rămâne ţărănist. Trebuie ca lumea să ştie acest lucru, trebuie ca aceia care l-au votat să ştie că el nu i-a trădat. Ca şi alţii, primarul Augustin Drăguţ rămâne în echipa noastră, neschimbat şi dârz, aşa cum a fost mereu, un om de cuvânt pe care ne putem baza!

Iuliu HADA, preşedintele PNŢCD Alba

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

Ionel Pop 21 februarie 2012 at 7:39

Draga iuliu, lasa tinerii si pe cei necompromisi sa mearga inainte. Tu nu mai ai nici o sansa. Asta daca poti intelege.

Bingo ! 21 februarie 2012 at 9:34

Daca „principiile si morala” au ramas aceleasi de cand ati guvernat voi, din 96 pana in 2000 (parca) si cand ati nenorocit tara, cand „ilustrul” vostru activist taranist, electronistul Ioan Avram Muresan, ministrul agriculturii, „a pus de mamaliga” toata agricultura, a distrus toate IAS-urile si s-a deprins sa „deguste caltabosul”, cand ati „taiat coada cainelui din radacina” de se miauna saracul caine si acum, drept pt. care poporul roman v-a clasat definitiv, la ce va mai asteptati?

vasi 21 februarie 2012 at 10:31

felicitari domnul Hada pt analiza facuta problemei neincrederii populatiei in clasa politica si pt.sublinierea faptului ca acum in randurile PNTCD nu mai exista oportunisti(cel putin org. ALBA)care pot fi atacati sau de care sa ne fie rusine.

Aurelian 21 februarie 2012 at 13:06

De ce morala vorbim Hada, de „morala dintarului”, sau de morala „dosului”. ca mi se pare ca acom catva ani buni, ai aparut in ziare niste insinuari cu niste „pacate sodonoce”!

Vasilica V. V 21 februarie 2012 at 15:22

Multumim, dl Hada pentru precizari! Le luam ca atare, daca spuneti Dvs, sub semnatura. Dar ce sa spunem de cei care inca sunt in PNT, dar au nevestele la PDL si fac joc dublu? Pe cand un articol la fel de serios si despre acestia? Nu de alta, dar cu nevasta in PDL, director de unitate si tu vajnic aparator al idealurilor PNT…parca nu merge. Cum se zice? …in doua luntre? Fa-ti intai curatenie in curte si apoi vezi de altii. Sau e perfect pentru Pavelisti, Miluti…etc, la fuziune, acestia vor fi primii, nu? Doamne ajuta-le sa ajunga unde isi doresc, in marea portocalie.

Aurelian 22 februarie 2012 at 9:15

Nu va legati de nevasta lui Hada, ca de mult nu se mai inteleg, ca is la concurenta, cei trebuie doamnei, la fel ii trebuie si lui Hada!

000 22 februarie 2012 at 20:13

Uitati aici cine este PNT-CD !!! Vor sa faca alianta cu PD-L: http://www.gandul.info/politica/miscarea-populara-in-numele-lui-basescu-frunzaverde-pentru-gandul-in-martie-va-deveni-realitate-ca-alianta-electorala-9329606

>>> În viitoarea alianţă s-ar regăsi alături de PDL, PNŢCD, partid făcând parte din aceeaşi familie europeană – PPE, ecologiştii, dar şi UNPR, potrivit unor surse democrat-liberale <<<

Comentariile sunt oprite