Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ITM Alba: Campanie Națională pentru verificarea activităților desfășurate de zilieri, în perioada 14 – 19 septembrie 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 14.09-19.09.2020 la nivelul județului Alba, se desfășoară Campania Națională privind verificarea modului de respectare de către beneficiari a Legii 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, cu modificările și completările ulterioare.

Obiectivul campaniei constă în creșterea gradului de conștientizare a beneficiarilor și a zilierilor care desfășoară activități cu caracter ocazional in domeniile stabilite de legiuitor, în ceea ce privește necesitatea aplicării și respectării prevederilor legale în domeniul relațiilor de muncă, diminuarea consecințelor sociale și economice negative care derivă din nerespectarea de către beneficarii din domeniile controlate a prevederilor Legii 52/2011.

Campania se desfășoară și în contextul modificărilor intervenite, referitoare la registrul electronic de evidență a zilierilor, care se aplică de la data de 25.07.2020, precum și respectarea termenelor de completare și transmitere a registrului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea