Rămâi conectat

Actualitate

Italia a raportat 681 de decese sâmbătă seara, cel mai mic număr de morți din ultimele nouă zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă seară, Italia a raportat 681 de decese înregistrate în decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic număr înregistrat în ultimele nouă zile.

În total, în Italia au fost raportate 124.632 de cazuri şi 15.362 de decese. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.805 de noi cazuri.

Optzeci de medici italieni şi-au pierdut viaţa din cauza bolii provocate de coronavirusul depistat la finalul anului trecut în China.

Douăzeci de chirurgi, anestezişti şi asistenţi din Ucraina au ajuns sâmbătă în regiunea Marche din centrul Italiei, pentru a sprijini echipele medicale de aici.

Numărul cazurilor active în Italia este de 88.274. Numărul total al celor vindecaţi a ajuns la 20.996.

În prezent, Spania este ţara europeană cea mai afectată de Covid-19, cu 124.736 de cazuri raportate de la începutul epidemiei.

La nivel global, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost raportate peste 1,1 milioane de cazuri de infectare şi peste 58.700 de decese. Din totalul celor afectaţi de Covid-19, mai mult de 226.000 de oameni au fost vindecaţi.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea