Rămâi conectat

Politică Administrație

IȘJ Alba: Concurs de selecție pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional. Înscrierile, până în 5 octombrie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a 9-a serie a concursului de selecţie pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional (CNEME) sesiunea a fost lansată, iar înscrierile se fac online la adresa http://cneme.edu.ro/inscriere/, în perioada 21 septembrie – 5 octombrie 2015, anunță IȘJ Alba.

ISJ Alba06Lista candidaţilor admişi după etapa de selecţie online se va afişa la sediul ISJ Alba şi pe site-ul http://www.isj.albanet.ro în data de 5 octombrie 2015.

Depunerea portofoliului cu documentele prevăzute la art. 7 din Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru CNEME, aprobată prin OMECTS 5549/2011, cu completările şi modificările ulterioare, se face la sediul ISJ Alba – SECRETARIAT, în perioada 5-6 octombrie 2015.

Afişarea rezultatelor evaluării portofoliilor se face în 16 octombrie 2015, iar eventualele contestaţii se depun în perioada 19-23 octombrie 2015 şi se rezolvă în perioada 16 octombrie – 3 noiembrie 2015.

Documentele reglementative ale celei de a 9-a serii de selecţie sesiunea 2015 sunt disponibile la adresa http://cneme.edu.ro/legislatie.php

Mai multe detalii, la adresa http://www.isj.albanet.ro/index.php/mdi/mn-mdi-managedu/709-concurs-de-selecie-cneme-seria-a-9-a-sesiunea-2015.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea