Rămâi conectat

Curier Județean

IȘJ Alba: Concurs de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea corpului de experți în management educațional

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inspectoratul Școlar Județean Alba va organiza în perioada august-noiembrie 2016 un nou concurs de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea corpului de experți în management educațional (seria a 10-a).

ISJ Alba01La acest concurs sunt așteptați să se înscrie toți dascălii care doresc să obțină funcții de conducere în sistemul de învățământ. Calendarul va fi anunțat de IȘJ Alba în următoarea perioadă.

Potrivit portalului Ministerului Educației, în prezent, în județul Alba sunt 539 de experți în managementul educațional.

Potrivit metodologiei, la concursul de selectie pentru dobândirea calitătii de membru al corpului national de experti în management educational poate participa orice cadru didactic care îndeplineste următoarele conditii: face dovada acumulării a 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educational, este titular în învătământ si are cel putin gradul didactic II sau titlul stiintific de doctor, a obtinut calificativul „foarte bine” în ultimii 4 ani si nu a fost sanctionat disciplinar în anul scolar curent, nu a fost lipsit de dreptul de a ocupa o functie de conducere sau de îndrumare si control în învătământ prin hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală, nu a fost exclus, conform prevederilor art. 21, din Registrul national al expertilor în management educational. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul

Bera Larisa

Publicat

în

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul Lup Iosif, consilier local al comunei Vadu Moților, Județul Alba a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate, după ce a adoptat Hotărâri în favoarea societății comerciale la care era angajat. Citește și:  BEJ Alba a respins […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea