Rămâi conectat

Actualitate

IPJ Alba: Peste 100 de autovehicule destinate transportului public de persoane, verificate LUNI de polițiști. Acțiunile vor continua

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni dimineața, polițiștii rutieri din judeţul Alba au verificat 127 de autovehicule destinate transportului public de persoane. Toţi conducătorii de autobuze şi microbuze au fost testaţi cu aparatul etilotest. Acţiunile poliţiştilor din judeţul Alba, pentru creşterea siguranţei rutiere, vor continua și în perioada următoare. 

Potrivit IPJ Alba, în această dimineaţă, în  intervalul 06.00 – 10.00, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat, în sistem integrat,  pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și verificarea legalităţii activităţii de transport public de persoane dar şi al legalităţii transportului de elevi.

Au fost verificate 127 de microbuze şi autobuze, iar poliţiştii au constatat 21 de abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Şoferii de microbuze şi autobuze, controlaţi în cadrul acestei acţiuni, au fost testaţi cu aparatul etilotest. Niciunul nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acţiunile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, dedicate siguranţei rutiere, vor continua.

Pentru siguranţa dumneavoastră, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă:

  • Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare!
  • Evitaţi efectuarea depăşirilor în condiţiile unui trafic rutier aglomerat!
  • Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!
  • Respectaţi regimul legal de viteză!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea