IPJ Alba: Începând de mâine, certificatele de cazier judiciar vor fi eliberate DOAR la sediul IPJ Alba și la Poliția Câmpeni. Programul de funcționare

IPJ Alba: Începând de mâine, certificatele de cazier judiciar vor fi eliberate DOAR la sediul IPJ Alba și la Poliția Câmpeni. Programul de funcționare

Începând de mâine, 24 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează cetățenii că eliberarea certificatelor de cazier judiciar, pe perioada stării de urgență se va face doar la sediul IPJ Alba și la Poliția orașului Câmpeni.

Având în vedere măsurile instituite pentru limitarea efectelor noului tip de coronavirus – 2019-NCoV programul de lucru cu publicul pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar va fi suspendat, începând cu data de 24.03.2020, la polițiile orașelor TEIUȘ, OCNA-MUREȘ, ZLATNA, ABRUD, BAIA DE ARIEȘ și CUGIR, până la încetarea stării de urgență.

Certificate de cazier judiciar vor putea fi obținute de la ghișeul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative care funcționează la sediul Inspectorului de Poliție Județean Alba, din Alba Iulia, P-ța I.C. Brătianu, nr. 1 A și de la Poliția Orașului Câmpeni, după următorul program:

INFORMARE COVID-19

Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, de la sediul I.P.J. Alba:

luni, marți, joi, vineri : 8:00-12:00

miercuri : 8:00-12:00 și 16:00 – 18:00

Poliția Orașului Câmpeni :

luni, marți, miercuri, joi, vineri: 9:00 – 13:00

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...