Rămâi conectat

Curier Județean

IPJ Alba desfășoară activităţi de informare şi prevenire a accidentelor rutiere în mediul rural

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Activităţile desfăşurate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pentru prevenirea accidentelor rutiere produse în mediul rural, continuă şi în luna septembrie.

ipj ruralAstfel, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier împreună cu poliţişti ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, verifică a modul în care sunt respectare prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice şi îi informează pe participanţii la trafic despre importanţa respectării acestor prevederi şi despre consecinţele ce le poate avea un comportament imprudent.

Activităţile se desfăşoară în zonele cu risc de producere a accidentelor de circulaţie rutieră, fiind vizate şi localităţile rurale tranzitate de drumurile naţionale. Astăzi, 3 septembrie a.c., acestea au avut loc pe pe DJ 107 C Vinţu de Jos, pe DJ 107 H la Galda de Jos şi pe DJ 107 la Sântimbru.

S-a acţionat pentru combaterea excesului de viteză, cauză principală în producerea de accidente de circulaţie în judeţul Alba, iar conducătorii auto au primit recomandări şi materiale cu conţinut informativ – preventiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE | Trafic INTERZIS pe Valea Dăii din Cugir: Se asfaltează drumul care leagă orașul de comuna Romos

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE | Trafic INTERZIS pe Valea Dăii din Cugir: Se asfaltează drumul care leagă orașul de comuna Romos Marți, 16 iulie 2024, traficul rutier va fi interzi pe Valea Dăii din Cugir. Se asfaltează drumul care leagă orașul de comuna Romos, din județul Hunedoara. Citește și: Dezvoltarea infrastructurii turistice a orașului Cugir și punerea în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea