Rămâi conectat

Curier Județean

IPJ Alba desfășoară activităţi de informare şi prevenire a accidentelor rutiere în mediul rural

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Activităţile desfăşurate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pentru prevenirea accidentelor rutiere produse în mediul rural, continuă şi în luna septembrie.

ipj ruralAstfel, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier împreună cu poliţişti ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, verifică a modul în care sunt respectare prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice şi îi informează pe participanţii la trafic despre importanţa respectării acestor prevederi şi despre consecinţele ce le poate avea un comportament imprudent.

Activităţile se desfăşoară în zonele cu risc de producere a accidentelor de circulaţie rutieră, fiind vizate şi localităţile rurale tranzitate de drumurile naţionale. Astăzi, 3 septembrie a.c., acestea au avut loc pe pe DJ 107 C Vinţu de Jos, pe DJ 107 H la Galda de Jos şi pe DJ 107 la Sântimbru.

S-a acţionat pentru combaterea excesului de viteză, cauză principală în producerea de accidente de circulaţie în judeţul Alba, iar conducătorii auto au primit recomandări şi materiale cu conţinut informativ – preventiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea