Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

IPJ Alba, alături de elevi şi preşcolari, în săptămâna „Școala Altfel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba vor desfăşura, în perioada 6 – 10 aprilie a.c., alături de elevii din instituţiile de învăţământ din judeţ, o serie de activităţi informativ – preventive, în cadrul programului „Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

Pe parcursul întregii săptămâni, poliţiştii din judeţul Alba vor fi prezenţi în şcolile şi grădiniţele din judeţ, unde vor susţine sesiuni de informare, vor distribui materiale preventive şi vor promova profesia de poliţist.

Totodată, la Centrul de Informare şi Educaţie Rutieră din cadrul Palatului Copiilor din Alba Iulia, vor fi susţinute lecţii de educaţie rutieră la care sunt aşteptaţi să participe sute de şcolari şi preşcolari din municipiul Alba Iulia, iar joi, 9 aprilie a.c., începând cu ora 10.00 la sediul IPJ Alba va fi organizată Ziua Porţilor Deschise.

Astfel, copiii din unităţile de învăţământ din Alba Iulia şi din judeţul Alba vor fi implicaţi activ, la sediul Inspectoratului, într-o serie de activităţi informativ – preventive, respectiv activităţi de informare, vizionări de filme educativ – preventive şi, de asemenea, vor putea asista la prezentarea tehnicii de luptă, a aparaturii din dotare, a mijloacelor auto folosite la intervenţiile poliţiştilor, a câinilor de serviciu folosiţi la intervenţii şi la prezentarea laboratorului criminalistic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea