Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

IPJ Alba: Acțiune pentru sporirea siguranței publice și combaterea infracțiunilor. Două persoane reținute și 30 de amenzi aplicate de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, polițiștii din Alba Iulia au organizat o acţiune, cu efective mărite, pe raza municipiului și localităţilor rurale arondate. Au fost identificaţi 3 autori de infracțiuni, două persoane au fost reținute, au fost constatate 4 infracțiuni în flagrant și au fost aplicate 30 de amenzi.

La data de 08 august 2020, polițiștii din Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, care a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor, identificarea și tragerea la răspundere penală a autorilor de infracțiuni contra patrimoniului şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 160 de persoane şi controlate 85 de autovehicule, 10 unități economice și 24 de mijloace de transport în comun.
Polițiștii au constatat, în flagrant, 4 infracțiuni, au identificat trei persoane bănuite de comiterea de infracțiuni și au efectuat o percheziție domiciliară.
Totodată, au fost constatate 30 de abateri de natură contravențională, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 4.450 lei.
Dintre contravenţiile constatate, 27 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, una la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

La acțiune alături de polițiști au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Alba, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, polițiști locali, reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea