IPJ Alba: Acțiune pentru sporirea siguranței publice și combaterea infracțiunilor. Două persoane reținute și 30 de amenzi aplicate de polițiști

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Marți, polițiștii din Alba Iulia au organizat o acţiune, cu efective mărite, pe raza municipiului și localităţilor rurale arondate. Au fost identificaţi 3 autori de infracțiuni, două persoane au fost reținute, au fost constatate 4 infracțiuni în flagrant și au fost aplicate 30 de amenzi.

La data de 08 august 2020, polițiștii din Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, care a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor, identificarea și tragerea la răspundere penală a autorilor de infracțiuni contra patrimoniului şi prevenirea accidentelor rutiere.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 160 de persoane şi controlate 85 de autovehicule, 10 unități economice și 24 de mijloace de transport în comun.
Polițiștii au constatat, în flagrant, 4 infracțiuni, au identificat trei persoane bănuite de comiterea de infracțiuni și au efectuat o percheziție domiciliară.
Totodată, au fost constatate 30 de abateri de natură contravențională, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 4.450 lei.
Dintre contravenţiile constatate, 27 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, una la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

La acțiune alături de polițiști au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Alba, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, polițiști locali, reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419