Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ionela Denisa Florea este noul procuror-şef al DIICOT Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

parchetul CA alba iuliaProcurorul Ionela Denisa Florea va conduce în următoarele 6 luni Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba. Ea a fost numită, cu delegație, începând cu 17 iunie 2014, în urma vacantării funcției prin demisia procurorului Ioan Mureşan.

Reamintim că fostul șef al DIICOT Alba a renunţat la funcţie la sfârşitul lunii mai. Acesta este urmărit penal pentru modul în care a instrumentat dosarul lui Traian Berbeceanu, iar din data de 5 mai a fost pus sub control judiciar de către procurorii DNA întrucât ar fi încercat să influenţeze un martor din dosar.

Ioan Mureșan este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor concurente de abuz în serviciu asimilat infracţiunilor de corupţie, represiune nedreaptă şi fals intelectual, respectiv pentru că ar fi fabricat, împreună cu procurorul Nicolaie Cean şi ofiţerul de poliţie judiciară Alin Muntean, probe împotriva fostului şef al BCCOA Alba, comisarul Traian Berbeceanu şi chiar că ar fi dispus reţinerea acestuia în lipsa unor probe concrete.

Ioan Mureşan activează în continuare în ca procuror în cadrul DIICOT Alba, pe o funcţie de execuţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri: Ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri: Ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni Traficul feroviar este oprit temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea