Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Dumitrel, votat de BPN, în echipa națională de coordonare a echipei PNL pentru europarlamentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ion Dumitrel, votat de BPN, în echipa națională de coordonare a echipei PNL pentru europarlamentare

Președintele PNL Alba, Ion Dumitrel, a fost votat de către Biroul Politic Național, în echipa națională de coordonare a campaniei pentru alegerile europarlamentare.

În cursul zilei de luni, conducerea centrală a PNL a avut o ședință pentru a stabilit echipa de campanie cu care partidul va aborda alegerile de anul viitor, potrivit unor surse stiripesurse.ro.

Contactat de ziarulunirea.ro, Ion Dumitrel, președintele PNL Alba, a confirmat faptul că a fost ales prin vot în Biroul Politic Național în echipa de coordonare a campaniei electrale a PNL, pentru alegerile europarlamentare din luna iunie 2024.

„Cu Mircea Hava candidat la alegerile europarlamentare din anul 2024, obiectivul PNL este ca în județul Alba să obținem peste 55% din voturi”, a spus președintele PNL Alba, pentru ziarulunirea.ro.

Echipa va fi formată din 9 persoane.

Vor avea „atribuții totale” în campanie Rareș Bogdan, Lucian Bode, Dan Motreanu și Gheorghe Flutur, conform surselor citate. Ei vor fi ajutați de Iulian Dumitrescu, Ion Dumitrel, Emil Boc, Vasile Blaga și Ilie Bolojan.

De asemenea, PNL îl va numi în fruntea filialei din Capitală pe ministrul Sebastian Burduja, au mai spus sursele citate.

Șefii județeni care nu vor atinge target-urile asumate în alegeri vor trebui să renunțe la funcția din partid. Inclusiv Nicolae Ciucă este vizat, dacă partidul nu va obține la nivelul național un scor electoral conform cu estimările din PNL.

Primul test electoral va fi reprezentat de alegerile europarlamentare. După acest scrutin vor urma alegeri locale, parlamentare, iar anul viitor electoral se va termina cu prezidențialele.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Actrița Ramona Bădescu s-a alăturat AUR!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Actrița Ramona Bădescu s-a alăturat AUR!

Tot mai multe personalități ale vieții publice din România, dar și reprezentanți ai românilor din diaspora vin alături de AUR. În cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia s-a alăturat echipei AUR cunoscuta actriță Ramona Bădescu, o reprezentantă a românilor din afara granițelor.

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și românii din Diaspora. Ramona Bădescu a subliniat că românii care sunt în afara granițelor au nevoie de sprijin.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți.

Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din diaspora și el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat și de faptul că astăzi este în Italia.

Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a afirmat Ramona Bădescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare