Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ion Dumitrel: „Telefoane otrăvite” de la PNL Alba, marcă înregistrată PDSR

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    De câteva zile, cetăţenii judeţului nostru sunt deranjaţi telefonic de angajaţi ai PNL Alba care îi sună pentru a încerca, cu trei luni înainte de campania electorală, să le schimbe părerea despre administraţia judeţeană. Anonimii liberali de la telefon îi întreabă pe cetăţenii din Alba, sub pretextul realizării unor sondaje, dacă ştiu că reabilitarea drumurilor judeţene, introducerea reţelelor de apă şi a canalizării, revitalizarea vieţii culturale şi multe alte realizări ale Consiliului Judeţean Alba sunt de fapt ideile care l-au secerat şi pe Teodor Atanasiu, acum şapte ani, în scurtul său mandat de câteva luni la consiliu. Adică vor să spună că acum şapte ani Atanasiu a avut nişte idei pe care eu le urmez şi astăzi, atât erau de bune! Vreau să îi transmit domnului Atanasiu, omul cu idei şi viziuni din şapte în şapte ani că singura idee din scurtul său mandat a fost aceea de a vinde Societatea de Drumuri şi Poduri Locale, iar cel care s-a opus am fost chiar eu. În rest, aceste telefoane reprezintă doar trucuri de campanie, inventate de PDSR cu mult timp înaintea PNL, lucru care arată că nici măcar aici liberalii nu au folosit ideile proprii. Mulţi dintre dumneavoastră vă amintiţi scandalul „telefoanelor otrăvite” de pe vremea lui Ion Iliescu, din 1996, când a fost aplicată aceeaşi tehnică, a întrebărilor cu răspuns inclus. Este acelaşi lucru. Doar că, de această dată, sunt sfidate toate regulile logicii şi ale bunului simţ: Atanasiu a avut idei acum şapte ani.
Vreau doar să îi mai transmit domnului Atanasiu ceva: un judeţ nu se poate conduce cu minciuni şi cu trucuri ieftine învăţate la şcoala PDSR. Şi îi mai spun un secret: respectul şi aprecierea oamenilor se câştigă muncind şi ducând proiecte până la capăt. Sau, cel puţin eu, aşa consider.
Apropo de idei şi viziuni, am şi eu o previziune legată de campania electorală pe care Teodor Atanasiu a început-o prematur: va încerca să se prezinte în faţa dumneavoastră ca un om prin capul căruia au trecut toate ideile bune din judeţul Alba (indiferent cui aparţin de fapt), că le-a reunit pe toate într-o viziune personală asupra dezvoltării judeţului şi asta ar trebui să fie de ajuns pentru a acoperi lipsa lui de realizări pe acolo pe unde s-a perindat în aceşti ani. Dacă va fi aşa, oamenii din Alba vor şti la ce să se aştepte.

Ion DUMITREL, preşedintele Consiliului Judeţean Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea