Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Ion Dumitrel, candidatul OFICIAL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba: PNL a depus astăzi dosarele de candidaturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ion Dumitrel, candidatul OFICIAL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba: PNL a depus astăzi dosarele de candidaturi

Alături de oameni, pentru Alba – Lansarea candidaților PNL pentru Consiliul Județean Alba

Astăzi este un moment important pentru noi ca partid. Echipa pentru Consiliul Județean Alba și-a depus candidatura pentru alegerile locale din 9 iunie.

Împreună, am muncit mult pentru a face posibilă această zi și pentru a face posibilă continuarea unui plan solid pentru dezvoltarea comunității noastre.

Pentru că atât eu, cât și fiecare dintre membrii echipei mele, asta suntem: oameni ai comunității.

Cred că am demonstrat că suntem oameni echilibrați, de bună credință, capabili de multă muncă.

Asta vreau să le transmitem oamenilor: că în ciuda vremurilor care par mai tulburi ca niciodată, noi suntem cei pe care se pot sprijini, noi suntem cei care propun echilibrul și dezvoltarea. Noi și nu alții!

Nu vrem altceva decât să păstrăm acest trend pozitiv al județului, să continuăm să investim în drumuri, spitale, școli și să investim banii publici în toate domeniile în care comunitatea are nevoie. Altfel spus, să investim în oameni.

Noi suntem PNL, partidul primarilor și al oamenilor de ispravă.

Noi nu suntem politicieni ai vorbelor, suntem oameni serioși, așa cum ne cunoaște toată lumea de atâția ani. De aceea suntem cea mai puternică echipă din județul Alba, pentru că noi și facem ceea ce spunem. O confirmă rezultatele noastre.

Vă chem să rămânem uniți și vă garantez că împreună cu oamenii județului nostru putem pune cu toții umărul la dezvoltarea acestor locuri de care suntem cu toții atât de atașați.

Ion Dumitrel,
Președinte Partidul Național Liberal Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Centru de colectare prin aport voluntar, în Ocna Mureș. Primăria comunei solicită acordul de mediu din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Centru de colectare prin aport voluntar, în Ocna Mureș. Primăria comunei solicită acordul de mediu din partea APM Alba Un centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar urmează să fie construit în Ocna Mureș. Suprafața acestuia o să fie de 4.450.00 m2, pe care urmează să fie amplasate aporximativ 15 containere. „Este un proiect […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea