Rămâi conectat

Ştirea zilei

Iohannis: Măsurile RECOMANDATE prin ordonața MILITARĂ devin OBLIGATORII. Armata va fi scoasă în stradă pentru ca românii să stea ACASĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Iohannis: Măsurile RECOMANDATE prin ordonața MILITARĂ devin OBLIGATORII. Armata va fi scoasă în stradă pentru ca românii să stea ACASĂ

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți, după ședința de la Cotroceni, că vor urma noi restricții în contextul crizei de coronavirus.

„Am discutat măsurile suplimentare care se cer luate. Am convenit că e nevoie de măsuri suplimentare pentru a încetini răspândirea infecției. Se vor introduce noi restricții de circulaței, ce a fost până acum o recomandare devine o obligație, după principiul stăm acasă. Oamenii pot ieși să meargă la serviciu, pentru cumpărături de alimente”, a spus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va fi instituită izolarea obligatorie pentru toți cetățenii printr-o Ordonanță Militară. Iohannis a precizat că această Ordonanță va intra în vigoare de miercuri, 25 martie.

”Aceste restricții vor fi concretizare într-o Ordonanță Militară, care va fi redactată. Aceste restricții vor intra în vigoare, dragi români, începând de mâine.”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Este oficial – așa cum se spunea pe surse încă de câteva zile, România va scoate Armata în stradă pentru a ține românii în case.

„Am convenit să folosim și Armata pentru a gestiona situația din teren. Armata va pune la dispoziție personal care va suplimenta forțele de ordine”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că vor fi introduse restricții pentru persoanele de peste 65 de ani și, practic, aceștia vor fi nevoiți să stea mai mult în casă.

”Pentru a proteja persoanele peste 65 de ani, se introduc restricții speciale. Vor trebui să stea practic tot timpul acasă”, a spus Klaus Iohannis.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea