Rămâi conectat

Actualitate

Iohannis, despre organizarea târgurilor de Crăciun în pandemie: ”Mi se pare imposibilă și inoportună”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Organizarea târgurilor de Crăciun în plină pandemie mi se pare imposibilă și inoportună, a declarat președintele Klaus Iohannis, într-o conferință de presă organizată marți seara la Palatul Cotroceni.

Întrebat, marți seara, despre anunțul primarului din Craiova privind organizarea unui târg de Crăciun în oraș, Iohannis a răspuns: „După părerea mea, organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie, când avem totuși încă aproape 10.000 de cazuri noi în fiecare zi, mi se pare imposibilă și inoportună”.

Întrebat dacă are un mesaj pentru aleșii locali despre târguri, Iohannis a spus „aceste târguri de Crăciun în acest an cu siguranță nu se pot organiza”.

Lia Olguța Vasilescu a anunțat luni, pe Facebook, că au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun.

„Pentru a evita aglomerația, anul acesta avem două locuri în care vor fi montate căsuțele, Piața Buzești si Piața Mihai Viteazul, iar în Parcul Romanescu va fi iluminat de sărbători în fața Casei Bibescu. Spre deosebire de anii trecuți, căsuțele pentru comercianți sunt vopsite în culorile Crăciunului și vor fi ornate cu ramuri de brad și instalații de lumini, iar în zona Centrului Istoric vor fi puse în valoare mai ales clădirile.

Având în vedere ca Târgul de Crăciun din Craiova este inclus, anul acesta, în topul Forbes, ne dorim să aveți sărbători de poveste”, a scris primarul din Craiova.

Sursa: stiritvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea