Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Revoluția fiscală a Guvernului PSD vizează în primul rând eliminarea evaziunii. Probabil că cei din Opoziție se agită pentru că firmele lor, care au contracte cu Statul, nu mai pot face evaziune fiscală”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba a declarat, luni, în cadrul conferinței de presă, că măsurile fiscale luate de Guvernul PSD vizează în primul rând eliminarea evaziunii

”Cei din Opoziție nu spun nimic de evaziunea fiscală. Ei continuă să spună că vor scădea salariile și veniturile la bugetele locale. Nu este adevărat! Chiar ei recunosc că vor fi creșteri. Nu știu exact cât ve fi această creștere, important este că ea va exista. Încă o dată vă spun că scopul principal al modificării Codului Fiscal este acela de eliminare a evaziunii fiscale”, a spus Lazăr.

El a menționat că cei mai vocali opozanți ai acestor măsuri sunt sindicatele și foștii parlamentari ai Partidului Democrat care nu au protestat atunci când Băsescu și Boc au tăiat salariile cu 25%.

”Toată lumea a tăcut când li s-a luat 25% din salarii. Acum, că vor crește foarte puțin sau în unele locuri poate vor scădea, dar foarte puțin, toată lumea face scandal, îndeamnă la mitinguri. Nu mi se pare normal! Tind să cred că agitația colegilor din Opoziție este produsă de faptul că marile firme, care au contracte cu Statul, nu mai pot face evaziune fiscală. Iar acestea sunt firme de-ale lor, altfel nu-mi explic de ce atâta ură și atâta îndemn la răzmeriță! Probabil sunt firme susținute de ei care nu o să mai poată face bani negri, nu o să mai poată să nu plătească impozitele la Stat, ca să poată să dea banii la partid”, a concluzionat liderul ALDE Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea