// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba, a cerut în instanță anularea hotărârii CL Alba Iulia privind ridicarea mașinilor parcate ilegal pe spațiul public. La sfârșitul lunii, primul termen de judecată

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a anunțat, vineri în cadrul conferinței de presă, că a cerut în instanță anularea hotărârii CL Alba Iulia privind ridicarea mașinilor parcate ilegal pe spațiul public, iar primul termen de judecată va avea loc la sfârșitul lunii iunie.

El a explicat că a luat această decizie deoarece administrația locală nu i-a răspuns în termen de 30 de zile la solicitarea de a revoca hotărârea CL. De asemenea, liderul ALDE a cerut, tot în instanță, suspendarea efectelor acestei hotărâri, până la soluționarea cauzei: “Eu am depus o plângere și am dat în judecată Consiliul Local pentru hotărârea de a ridica mașinile, una pentru suspendare și una pentru anulare, iar pe sfârșitul lunii o să avem primul termen de judecată.”

Ioan Lazăr a declarat că în opinia sa nu este corect să se aplice măsura ridicării autovehiculelor fără a crea noi locuri de parcare iar prețul stabilit tot de administraţia locală pentru restituirea autovehiculului este exagerat.

De asemenea, el a precizat că regulamentul stabilit de municipalitate încalcă o hotărâre de Guvern în care este specificat că ridicarea autovehiculelor reprezintă măsura tehnico-administrativă pe care numai poliţistul rutier o poate dispune, nu și polițistul local, așa cum se întâmplă în Alba Iulia.

Liderul ALDE Alba admite că cei care nu respectă reglementările legale în privința parcării autoturismului merită să fie amendați, însă consideră că noul Cod Rutier prevede sancțiuni suficient de dure pentru aceste cazuri.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba, a cerut în instanță anularea hotărârii CL Alba Iulia privind ridicarea mașinilor parcate ilegal pe spațiul public. La sfârșitul lunii, primul termen de judecată

  1. Marius Filimon 15.06.2018 la 16:20

    BRAVO !!!
    Sustinere totala !