Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Nu cred că partidul din care face parte și Atanasiu va intra la guvernare cu partidul comunist condus de Geoană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ioan Lazăr, președintele PLR Alba, a spus vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că nu crede că partidul din care face parte fostul său coleg, Teodor Atanasiu, va intra la guvernare cu ”partidul comunist condus de Mircea Geoană”.

Ioan LazarDeclarația a fost făcută în urma comunicatului transmis de PNL, în care se arăta că prim-vicepreședinții Teodor Atanasiu și Cătălin Predoiu au avut, miercuri, o întrevedere cu liderii Partidul Social Romanesc, condus de Mircea Geoană, pentru a discuta despre formarea unei majorități parlamentare și a conveni asupra programului de guvernare.

Inițial, Lazăr a întrebat ironic ”Cine este PSRO? Nu știam că Geoană are partid. Știam că el este un comunist, iar apoi s-a transformat în PSD-ist”.

El a mai afirmat: ”Nu cred că partidul din care face parte și Teodor Atanasiu va intra la guvernare cu comuniștii. PNL discută cu parlamentarii vopsiți independenți? Sau cum? Că nu înțeleg… Guvernul nu va pica. Nu știu ce se va întâmpla la alegerile din 2016”, a spus Lazăr.

Amintim că în cadrul unei întrevederi dintre conducerea PNL și PSRO s-a decis formarea unor echipe de lucru care să discute, pe capitole, programul de guvernare. Totodată, s-a convenit ca, în final, dacă se ajunge la un punct de vedere agreat de ambele formațiuni în privința programului de guvernare, PNL și PSRO să semneze un acord de guvernare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea