Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Din cauza ministrului Fondurilor Europene, României i se cere să returneze 30 de milioane de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat că România va fi silită să returneze peste 30 de milioane de euro din fonduri europene, reprezentand prefinanțarea necheltuită aferentă programului “Schema de Garanții pentru Tineri – NEETS”.

Ioan Lazar05”Performanta acestui guvern nu poate fi calificata decât cu un singur cuvânt: catastrofala. Sondajele confirma acest dezastru al guvernarii tehnocrate. Probabil ca cel mai grav caz de incompetenta si tupeu este cel de la Fonduri Europene, acolo unde ministrul Ghinea se lauda cu cifre inexistente, după cum arata experții in domeniu”, a spus, vineri, Ioan Lazăr.

”Ce așteptări pot avea românii de la acest ministru: singura lui școală este ”Școala Națională de Studii Politice și Administrative”. Aceasta e calificarea domnului Ghinea, de lucrător cu gura”,  a mai spus acesta.

In 100 de zile de mandat, ministrul Ghinea a reușit să se facă vizibil doar prin atacuri la politicieni, prin scandal, însă nu și prin rezultate. Este exact tiparul politicianului întruchipat de Monica Macovei atâția ani, a mai adăugat liderul ALDE Alba.

”Ce este mai grav e că PNL crede că are ceva atras din guvern, unul dintre cei vizați fiind chiar ministrul Ghinea. Daca acest lucru se va întâmpla, atunci înseamnă că într-adevăr cei din PNL se mulțumesc cu foarte puțin” a mai spus Lazăr.

Acesta a adăugat că PNL este la acest moment la un nivel foarte coborât și atunci sigur ca se mulțumește cu ce vede la guvernul tehnocrat pentru ca nu sunt in stare sa aspire la mai mult.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea