Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: ALDE este în dezacord cu PSD în privința desființării Pilonului II de pensii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat vineri că formațiunea politică pe care o reprezintă nu este de acord cu demersurile pe care PSD vrea să le facă pentru a elimina Pilonul II de pensii:

”Este o măsură despre care se discută numai în interiorul PSD-ului, și mă refer aici la transferul dce bani de la pilonul II de pensii, la Pilonul I. ALDE în niciun caz nu este de acord cu așa ceva. Și la noi s-a discutat, dar la noi s-a discutat că nu suntem de acord!”, a declarat Lazăr.

În același timp, el și-a manifestat nemulțumirea față de declarațiile pe care le fac unii lideri ai PSD, dând de înțeles că aceștia se laudă cu măsurile bune luate de Guvern uitând să menționeze că acestea au fost decise împreună cu ALDE și a dat ca exemplu un comunicat de presă transmis de președintele PSD Ioan Dîrzu referitor la acordarea tichetelor de vacanță.

”Când vorbesc despre toate deciziile și toate măsurile bune ale acestei guvernări, de foarte puține ori îl aud pe domnul președinte și pe colegii dânsului că amintesc și de ALDE. Vreau să-i spun domnului președinte și celorlalți din PSD că acestea nu se datorează doar PSD-ului, se datorează coaliției de guvernare PSD-ALDE. Le spun eu că fără ALDE nu puteau să ia asemenea hotărâri și fără ALDE nu puteau guverna! Nu știu ce se întâmpla daca ALDE și Călin Popescu Tăriceanu nu rămâneau consecvenți, așa cum am făcut-o de la începutul guvernării și o s-o facem, sper, până la sfârșit”, a mai spus președintele ALDE Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea