// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Ioan Lazăr: ALDE este în dezacord cu PSD în privința desființării Pilonului II de pensii

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat vineri că formațiunea politică pe care o reprezintă nu este de acord cu demersurile pe care PSD vrea să le facă pentru a elimina Pilonul II de pensii:

”Este o măsură despre care se discută numai în interiorul PSD-ului, și mă refer aici la transferul dce bani de la pilonul II de pensii, la Pilonul I. ALDE în niciun caz nu este de acord cu așa ceva. Și la noi s-a discutat, dar la noi s-a discutat că nu suntem de acord!”, a declarat Lazăr.

În același timp, el și-a manifestat nemulțumirea față de declarațiile pe care le fac unii lideri ai PSD, dând de înțeles că aceștia se laudă cu măsurile bune luate de Guvern uitând să menționeze că acestea au fost decise împreună cu ALDE și a dat ca exemplu un comunicat de presă transmis de președintele PSD Ioan Dîrzu referitor la acordarea tichetelor de vacanță.

”Când vorbesc despre toate deciziile și toate măsurile bune ale acestei guvernări, de foarte puține ori îl aud pe domnul președinte și pe colegii dânsului că amintesc și de ALDE. Vreau să-i spun domnului președinte și celorlalți din PSD că acestea nu se datorează doar PSD-ului, se datorează coaliției de guvernare PSD-ALDE. Le spun eu că fără ALDE nu puteau să ia asemenea hotărâri și fără ALDE nu puteau guverna! Nu știu ce se întâmpla daca ALDE și Călin Popescu Tăriceanu nu rămâneau consecvenți, așa cum am făcut-o de la începutul guvernării și o s-o facem, sper, până la sfârșit”, a mai spus președintele ALDE Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419