Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr (ALDE): Demisia lui Dîrzu, una de onoare. A fost o decizie bărbătească

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copreședintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că Ioan Dîrzu a luat o decizie bărbătească, iar demisia sa din fruntea PSD Alba a fost una de onoare.

Dirzu si LazarDeputatul Ioan Dîrzu a declarat, vineri, că a demisionat din fruntea PSD Alba, asumându-și răspunderea, pentru că rezultatul de 26,5% la alegerile locale nu l-a mulțumit, el precizând că organizația județeană a avut un target de 30%.

Ioan Lazăr a declarat că a auzit de mult zvonuri că domnul Dîrzu ar putea fi înlocuit pentru rezultatele nesatisfăcătoare din cinci iunie, însă, în final, demisia sa a fost una de onoare.

În unele unități administrativ-teritoriale din județul Alba, în urma scrutinului din 5 iunie, au existat anumite neînțelegeri, iar social-democrații au refuzat să facă alianță cu ALDE, acolo unde ar fi putut desemna viceprimari.

Ioan Lazăr a declarat că, din punctul său de vedere, pentru nerespectarea protocolului, nu Ioan Dîrzu este principalul vinovat și altcineva este ”combinatorul șef”.

”Nu vă pot spune dacă Dîrzu a avut, sau nu, implicare”, a spus Lazăr.

Întrebat cine ar fi potrivit să preia conducerea organizației județene a PSD Alba, copreședintele ALDE Alba a declarat că ”este problema lor internă și nu vreau să comentez pe acest subiect”.

Citește și Ioan Dîrzu (PSD): Mi-am depus mandatul, asumându-mi răspunderea, pentru că rezultatul de 26,5% la alegerile locale nu m-a mulțumit

Citește și Ioan Dîrzu a demisionat din fruntea PSD Alba. Cornel Murg și Gheorghe Damian, propunerile social-democraților

Citește și Feneșer, Uţiu și Koble, excluși din ALDE pentru că l-au susținut pe Ion Dumitrel la șefia CJ Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea