Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Dîrzu (PSD): Mi-am depus mandatul, asumându-mi răspunderea, pentru că rezultatul de 26,5% la alegerile locale nu m-a mulțumit

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Ioan Dîrzu a declarat, vineri, că a demisionat din fruntea PSD Alba, asumându-și răspunderea, pentru că rezultatul de 26,5% la alegerile locale nu l-a mulțumit, el precizând că organizația județeană a avut un target de 30%.

Ioan Dirzu02PSD Alba va avea o întâlnire în această după-masă, social-democrații urmând să facă propuneri pentru desemnarea unui președinte interimar, însă ultimul cuvânt îl va avea organizația centrală.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Rezultatul de 26,5 la sută nu m-a mulțumit. Mandatul a fost depus în mod onorabil, prin asumarea răspunderii, urmând ca în perioada imediat următoare Biroul Permanent Național să decidă un președinte interimar cu care să construim în continuare, iar alegerile parlamentare să aducă un procent foarte bun pentru noi”, a spus Dîrzu.

Citește și Ioan Dîrzu a demisionat din fruntea PSD Alba. Cornel Murg și Gheorghe Damian, propunerile social-democraților

Ioan Dîrzu, care e președinte din 2008, a precizat că a adus PSD-ul, în Alba, la nivelul rezultatelor obținute în 2000, an de glorie pentru social-democrați.

”Cei opt ani pentru mine au însemnat munca în echipă (…) Dacă ar fi să fac o analiză a rezultatelor obținute vă spun că suntem la nivelul rezultatelor pe care le-a obținut PSD Alba, cele mai bune după 2.000 încoace. La aceste rezultate pe care le avem noi astăzi am reușit să ne punem președinte și vicepreședinte de Consiliu județean. Viitorul președinte interimar va continua lucrurile bune, făcute alături de colegi, și va veni și cu măsuri prospere, de elan și va da un refresh”, a mai spus Dîrzu.

Dîrzu a adăugat că rolul viitorului președinte este să țină organizația unită, el precizând că PSD-ul este soluția pentru viitoarea guvernare.

”Știm care sunt problemele, știm cu ce ne confruntăm, știm care este trendul în Ardeal, dar știm că PSD-ul este soluția pentru următoarea guvernare. Avem mare încredere în electoratul din județul Alba, că votul obținut în toamnă va aduce bunăstare pentru toți cetățenii României, inclusiv pentru cei din Alba”, a afirmat acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea