Ioan Lazăr, ALDE Alba: „Se vrea ca partidele mici să nu aibe reprezentanți în secțiile de votare. Nu ne vom prezenta la vot la învestirea Guvernului”

Ioan Lazăr, ALDE Alba: „Se vrea ca partidele mici să nu aibe reprezentanți în secțiile de votare. Nu ne vom prezenta la vot la învestirea Guvernului”

Într-o conferință de presă ținută vineri la sediul ALDE Alba, președintele filialei, Ioan Lazăr a vorbit printre altele și despre învestitura guvernului Orban II și despre cum crede ca cele două partide mari, PSD și PNL, vor să distrugă partidele mici.

„Domnul Ludovic Orban joacă la cacealma împreună cu domnul Ciolacu, cred, sau cu o parte din cei din PSD. Vor să distrugă partidele mici, să le desființeze. Sper ca cei din PSD, care sunt în opoziție să revină la gânduri mai bune să nu voteze alături de PNl, așa cum parlamentarii ALDE nu se vor prezenta la vot la învestirea guvernului Orban II, pentru că nu s-a ținut de promisiuni.

ELIT

Nu s-au ținut de cuvânt aproape de loc, Ludovic Orban a jucat la cacealma și probabil noi vom încerca să jucăm la fel, deci nu trebuie să condamnăm hotărârile celor din ALDE de a nu vota alături de PNL, chiar dacă am contribuit la instalarea primului guvern Orban și la dărâmarea guvernului PSD. Nu știu ce se va întâmpla dar în nici un caz nu ne vom semna condamnarea.

Se vrea ca partidele mici să nu aibe reprezentanți în secțiile de votare. Dacă partidele mici nu vor avea reprezentanții în secțiile de votare s-ar putea să fure și să împartă voturile. Până acum au făcut-o cu softul, acum probabil softul fiind sub supraveghere nu vor mai putea fura din soft. Atunci dacă nu există reprezentanți în secțiile de votare, se numără voturile așa cum doresc dânșii”, a declarat Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...