Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba, despre recursul compensatoriu: ”Nu sunt de acord ca infractorii violenți să fie eliberați. Actuala guvernare nu a fost destul de meticuloasă ca să analizeze acest subiect”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, joi, într-o conferință de presă că nici el și nici membrii partidului din care face parte, începând de la lideri, nu sunt de acord cu eliberarea înainte de termen a infractorilor violenți și consideră că actuala guvernare nu a analizat destul de atent consecințele recursului compensatoriu.

”Vă spun clar că nici eu nu sunt de acord să beneficieze de acest recurs compensatoriu cei care au fost închiși pentru acte de agresiune și sunt convins că nici cei din ALDE, de la președintele Călin Popescu Tăriceanu în jos, nu sunt de acord cu așa ceva. (…) Într-adevăr, nici actuala guvernare nu a fost destul de meticuloasă ca să analizeze acest subiect. Probabil nu s-au gândit la ce se întâmplă, dar ar trebui tratat cu maximă seriozitate și cei care comit crime, violuri, tâlhării, să nu beneficieze de acest recurs compensatoriu”, a declarat Lazăr.

El a recunoscut că legea a fost votată și de reprezentanții PSD din Alba, respectiv deputatul Ioan Dârzu și senatorul Daniel Breaz, dar a atras atenția că legea a fost votată și de parlamentari din PNL, un exemplu fiind senatorul de Alba Alexandru Pereș, și consideră că, din acest motiv, Opoziția nu ar trebui să se manifeste atât de critic.

”Eu sunt convins că nici parlamentarii PSD de Alba și nici senatorul Pereș nu au votat cu intenții rele. Acolo se cam votează pe bandă rulantă ce propune liderul de grup, însă Opoziția ar trebui să-i atenționeze pe ce care acum sunt cu gura mare, atât în presă, cât și la televiziuni. După ce au văzut că ei îi acuză, de fapt, chiar pe unii colegi de-ai lor, încearcă acum să dreagă busuiocul, unii spunând că vor veni cu propuneri de modificare a legii în noua sesiune parlamentară”, a concluzionat președintele ALDE Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea