Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: De la amenințări și șantaje, la manipulări ordinare!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultimele sondaje plătite de PNL și făcute probabil la apelul bocancilor de o firmă ce nu spune nimic după nume, gen Have’l Research, au fost aproape de a răsturna absolut toate principiile matematice, de la Pitagora încoace. Estimăm că Ion Dumitrel și-a așteptat stăpânul de la Bruxelles cu niște cifre și, pentru că deja baronul de Alba este obișnuit numai cu numere mari, au început marile modificări.

Avem toate motivele să spunem că cifrele prezentate fie sunt de-a dreptul fanteziste, fie firma care a încasat deja peste 300.000 de euro de la PNL până acum interpretează totul astfel încât adevărul să aibă mereu picioare scurte… FOARTE IMPORTANT: Pentru cei care nu știu, firma Novel Research este exact aceeași care s-a făcut de râs MAXIM și la alegerile din 2016.

Este exact aceeași firmă care constata că intențiile de vot pentru PSD se plasau la un procent de 37%, iar pentru PNL la un procent de 31%. În final firma a greșit doar cu… 10%!?!. În fiecare caz în parte!!! În realitate, fără redistribuire, PSD a obținut 45,5%, iar PNL doar 20%. Conform așa-zisului sondaj, USR urma să câștige 4%, dar, în realitate, rezultatele oficiale l-au plasat, fără redistribuiri, la 8,83%. Marja de eroare a oricărui sondaj trebuie să fie undeva la +/-3%, nu?

Urmând aceeași logică, nu ar fi exclus ca de fapt PNL-iștii să fie de fapt la 146% în aceste sondaje, la fel cum și dragostea tuturor pentru conducătorul iubit al județului să fie de fapt de 180%. Vorba aia, pentru o firmă cu doar 9 angajați (câți avea la vremea celui mai prost sondaj la nivel național din urmă cu doar 4 ani), este posibil ca totul să se multiplice la infinit până mustața marelui baron PNL-ist începe să tremure a extaz.

Cred că este evident pentru toată lumea că avem de-a face fie cu niște sondaje făcute de cineva din pix, după beție sau cineva vrea cu tot dinadinsul să se îmbete acum cu apă rece! Nu suntem chiar toți proști să ne dăm seama de IMENSA MANIPULARE folosită prin arma unui așa zis sondaj de opinie.

Dincolo de reputația pătată pentru totdeauna de o firmă care în opinia mea și-a demonstrat mediocritatea la alegerile din 2016, mie îmi ridică mari semne de întrebare o serie de chestiuni de bun simț:

-Dumitrel și Voicu sunt singurii candidați PNL din România care au crescut în sondaje în DOAR 2 LUNI în contextul în care exact în aceeași perioadă oamenii au fost închiși în case, mulți și-au pierdut locurile de muncă, alții au fost siliți să își închidă firmele și rata șomajului a ajuns practic la cea mai mare cotă din ultimii 8 ani

-La fel, Dumitrel și Voicu sunt singurii candidați PNL din România care au crescut în sondaje, deși la nivel național PNL s-a prăbușit; La fel, pensiile nu vor crește cu 40% din septembrie, alocațiile copiilor din România NU se vor dubla, iar pensiile speciale NU au fost eliminate. Dar PNL crește în sondaje în județul Alba?!? Să mai vorbim de cea mai proastă canalizare dintre orașele reședință de județ sau de mult trâmbițata groapă de gunoi care a înghițit peste 25 milioane de euro fără să fie funcțională nici până acum?
Domnilor PNL-iști, nu suntem chiar toți proști!

Chiar dacă suntem mulți… Și suntem foarte mulți cei care ne dăm seama cum și în ce direcție a luat-o și Alba Iulia și județul nostru…Poate din comunicatul de presă semnat de Mircea Hava sau mai exact de cel care îi pune mereu cu atenție vorbele în gură, nu pot să nu remarc decât finalul… Este grav când liderul unui partid îi apreciază pe cei care “trădează pentru interesul altora”. Aici aveți dreptate: PNL i-a trădat demult pe albaiulieni pentru propriile interese de partid, ale celor care stau la butoane de aproape 30 de ani… La această gașcă vă referiți atunci când vorbiți de “interesul altora?”

Ioan Lazăr
Președinte ALDE Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea