Ioan Florea, vicepreşedintele PSD Alba „Salprest trebuie să ştie că gunoiul nu-i zăpadă!”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Consilierul judeţean Ioan Florea a semnalat, în cadrul unei conferinţe de presă, modul defectuos în care s-a făcut deszăpezirea în municipiul Alba Iulia. „Vinovatul numărul unu e Primăria Alba Iulia, care a angajat o firmă cu dotări necorespunzătoare, nespecializată. Salprest trebuie să înţeleagă că gunoiul nu-i zăpadă. Dacă gunoiul nu e ridicat întotdeauna în totalitate, pentru zăpadă e nevoie de utilaje speciale, nu de tractoare U 650 cu lamă, fabricate înainte de 1989, care să se plimbe pe străzile principale, că altceva nu au făcut. Cred că Primăria Alba Iulia trebuie să contracteze lucrări cu firme care au dotările necesare, nu să vedem cum zăpada e încărcată în camioane cu un IFRON fabricat la întreprinderea Utilajul care demult şi-a închis porţile. Zăpada nu e gunoi, asta trebuie să ştie cei de la Salprest şi de la primărie!”, a spus Ioan Florea. El este de părere că autorităţile locale sunt luate prin surprindere ori de câte ori natura se înfurie. Florea a vorbit apoi despre inundaţiile produse în ţara noastră, în anii 2005 şi 2008. De fiecare dată, Ministerul Mediului a promis că se vor construi diguri, dar nu s-a făcut nimic. Dacă în această primăvară vor veni inundaţii, iarăşi autorităţile vor fi luate prin surprindere. Consilierul judeţean social democrat a apreciat munca depusă de angajaţii Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri: „ei au deszăpezit drumurile judeţene, dar în oraş e dezastru. E ruşinos să scoţi asemenea utilaje învechite la deszăpezire! Dacă aş fi manager la o astfel de firmă mi-ar fi ruşine să lucrez la îndepărtarea zăpezii cu asemenea utilaje!”. Referindu-se la activitatea PDL, Ioan Florea susţine că „a fost salvat de intemperii de cel puţin două ori. Acum de căderile masive de zăpadă, iar mai înainte de inundaţii. Au noroc deocamdată, asta se va întâmpla doar până la alegeri, apoi nu vor mai avea. În maximum o lună de zile oamenii vor ieşi din nou în stradă pentru că viaţa e tot mai grea, preţurile cresc şi locurile de muncă sunt tot mai puţine”. Referindu-se la afirmaţiile deputatului Clement Negruţ, care declara că USL se va destrăma, Ioan Florea a replicat că „pasărea mălai visează. Negruţ poate să doarmă liniştit, USL nu se sparge! Atâţia ne-au prezis sfârşitul încât nu le mai ştiu numărul! Unicul scop al USL este să schimbe conducerea portocalie a ţării, dar şi a judeţului – vinovată că Alba a rămas un judeţ slab dezvoltat. Bistriţa, care odată era la nivelul Albei, acum ne-a depăşit!”. (A.D.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Mihai 17 februarie 2012 at 10:19

Pai voi nu stiati ca lui Constantinescu ii plac masinile de epoca?Mi se pare normal ca toate utilajele lui sa poarte patina timpului. Ce daca au fost fabricate in epoca Ceausista?El le conserva.Daca mai si lucreaza cu ele din cand in cand, este foarte bine, deabia nu ruginesc.Constantinescu este ca si dinozaurii. Pe el cand il veti conserva la vreun muzeu?

dreptate 17 februarie 2012 at 11:56

Cel mai mare ticalos este Constantinescu.A pus labele impreuna cu HAVA pe judet si nu-l mai lasa!
Fuge de concurenta ca dracu de tamiie!!!!!!!!!

Costel* 17 februarie 2012 at 12:18

Atat pentru domnul Hava cat si pentru domnul Constantinescu iarna nu e ca vara si gunoiul nu este ca zapada. Asa este iarna nu e ca vara dar orasul este acum plin de zapada de este necesar ca atunci cand megi in oras sa-ti iei cizmele de „guma” iar unde locatiile gunoaielor nu sunt la vedere publica inaltimea lor este comparabila cu zapada din satele sinistrate a judetului Neamt. Dorim si domnului Hava si domnului Constantinescu multe … succesuri” …

mr 17 februarie 2012 at 17:39

Taranoiul vrea sa candideze la ceva? Il lasa Atanasiu pe el? Au murit gainile lui din cauza zapezii? Mai bine ar face curatenie ca miroase tot Micestiul a gainat.

Comentariile sunt oprite