Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ioan Dîrzu şi Alexandru Dăncilă prezenţi la semnarea contractului de investiţie realizat între Daimler AG şi Ministrul Dan Şova

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PSD, Ioan Dîrzu, şi Primarul Sebeşului, Alexandru Dăncilă, au fost invitaţi de onoare şi exclusivi din partea judeţului Alba la semnarea contractului de investiţie realizat între compania germană Daimler AG şi  Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova.

Prin semnarea acestui acord compania Daimler AG se angajează să realizeze investiţiile programate în valoare de aproape 300 de milioane de euro în uzina din Sebeş prin care vor fi create peste 400 de noi locuri de muncă.

Primarul Sebeşului, Alexandru Dăncilă, a declarat: „Investiţia companiei Daimler AG permite Municipiului Sebeş să se dezvolte în continuare, plasând oraşul nostru pe harta localităţilor dezvoltate din ţară capabile să atragă oricând investiţii importante creatoare daimler01de locuri de muncă. Invit pe această cale şi alţi potenţiali investitori în municipiul Sebeş unde vor găsi o administraţie eficientă capabilă să sublinieze avantajele unei investiţii în oraşul nostru. Am discutat în acest sens cu domnul Ministru Dan Şova şi domnul deputat Ioan Dîrzu şi despre alte companii interesate să investească la noi în oraş, iar cu susţinerea Guvernului putem să facem şi mai multe lucruri pentru sebeşeni”.

Prezent la invitaţia Ministrului Dan Şova, deputatul Ioan Dîrzu a subliniat importanţa creării de locuri de muncă: „Avem nevoie de locuri de muncă mai multe în judeţul Alba, iar ceea ce s-a realizat acum la Sebeş demonstrează că PSD se ţine de promisiuni. De multe ori se vorbeşte prea uşor de investiţii dar nimic nu se face, iar acum am demonstrat că dacă există voinţă politică reală putem face lucruri importante pentru cetăţenii din judeţul nostru. Mulţumim Guvernului Ponta şi în special Ministrului Dan Şova pentru susţinerea acordată în vederea realizării acestei investiţii. Modelul Sebeş trebuie să se reproducă şi la Alba Iulia şi în alte localităţi din judeţ.”

Ministrul Dan Şova a subliniat în cadrul întâlnirii nevoia de a atrage noi investiţii în România şi se bucură că acest proiect a fost realizat în judeţul Alba, într-un oraş condus de o administraţie social democrată. Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură a lăudat aportul personal adus în realizarea acestui proiect a primarului Sebeşului, Alexandru Dăncilă, şi a deputatului PSD, Ioan Dîrzu.

Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca Todorescu, de la CS Unirea Alba Iulia, performanță extraordinară la Campionatul European de Powerlifting 2024: A obținut medalia de aur

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bianca Todorescu, de la CS Unirea Alba Iulia, performanță extraordinară la Campionatul European de Powerlifting 2024: A obținut medalia de aur Bianca Todorescu, născută în Feneș, județul Alba, legitimată la CS Unirea Alba Iulia și elevă pe clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, a reușit o performanță incredibilă. A obținut medalia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea