Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu: PSD are nevoie de unitate și nu de o schimbare de leadership, iar misiunea e punerea în aplicare a programului de guvernare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Social-democrații au nevoie ”mai mult ca oricând de unitate”, iar ”principala misiune e punerea în aplicare a programului de guvernare” și nu de o schimbare de leadership, a spus, luni, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu. 

Întrebat de ziarulunirea.ro dacă este nevoie de schimbarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a răspuns negativ, precizând că PSD are nevoie de unitate, are lider, iar principala misiune este punerea în aplicare a programului de guvernare.

”PSD acum are nevoie acum mai mult ca oricând de unitate, de fermitate și de continuarea guvernării. Orice altceva care poate duce la destabilizare nu face bine nici PSD-ului, dar nici guvernării sau cetățenilor. PSD trebuie să guverneze si să-și pună în practică programul de guvernare. Asta e cel mai important. Celelalte sunt aspecte aruncate de unii și de alții, poate chiar din partea opoziției, de a încerca să destabilizeze. PSD nu are nevoie acum de așa ceva”, a afirmat Ioan Dîrzu, fiind întrebat dacă este nevoie de un nou model de a conduce partidul, în contextul în care liderul PSD Iași, Mihai Chirica a spus că ”politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă”.

Liderul PSD Alba a adăugat că în interiorul partidului nu există probleme.

”Problemele sunt la liberali, am văzut că se pregătesc de tot felul de puciuri și mi se pare normal ca un partid în opoziție să se reformeze, un partid care nu a câștigat nici măcar cât a sperat în alegerile din 11 decembrie”, a adăugat Ioan Dîrzu.

Vicepreședintele PSD Mihai Chirica a afirmat duminică, la Digi 24, răspunzând unei întrebări, că nu este mulțumit de felul în care Liviu Dragnea conduce partidul, fiind nevoie de o schimbare în managementul politic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea