Ziarul Unirea

Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba: Creşterea salariilor şi a pensiilor – o nouă amăgire a populaţiei!

 

„Încă o dată, mesajul puterii este duplicitar şi nesincer. În timp ce PDL susţine că se negociază, Boc ne spune că totul depinde de economie. Asta ca şi cum PDL şi Guvernul ar fi două entităţi fără nici un fel de legătură între ele. Nu credeţi că PDL şi Guvernul ar trebui să înceteze cu minciuna?”, s-a întrebat liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu. El susţine că, în acest moment, nu vorbele contează pentru români, ci decizia, care din păcate lipseşte. Trebuie înţeles clar că o eventuală creştere de 5% nu înseamnă, în realitate, o creştere, ci o recuperare infimă a ceea ce s-a tăiat în 2010. „Oricum, având în vedere reconsiderarea previziunilor privind creşterea economică, este destul de clar pentru noi că aceste creşteri nu vor avea loc, pentru că Guvernul refuză să ia orice măsură de stimulare economică şi pentru crearea de locuri de muncă”. Potrivit lui Ioan Dîrzu, de ceva vreme, Guvernul Boc se laudă că a salvat ţara de la dezastru, dar niciun român nu pare să simtă acest lucru. Scăderea veniturilor şi incapacitatea Guvernului de a crea locuri de muncă sunt cele mai grele falimente ale actualei guvernări. În calitate de vicepreşedinte al USL Alba, Dîrzu susţine că „românii au înţeles demult că nu mai pot să aibă încredere în Guvernul Boc, însă niciunul dintre guvernanţi nu-şi dă seama că a venit timpul să plece. Am văzut cu toţii ce a însemnat reforma pentru PDL! Avantaje pentru cei de la putere, pentru clientela politică a PDL şi o viaţă tot mai grea pentru românii de rând. PDL ar trebui să fie mult mai responsabil şi să nu se mai joace cu veniturile oamenilor”. (A.D.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

Aurelian 2 februarie 2012 at 16:47

Normal Darzule, nimic nu-i mai sigur ca si conservele tale expirate repartizate cu darnicie in campania electorala. Tiganii din Sebes te asteapta cu sufletul la gura, unul mai nerabdator a zis, ca voi „credeti ca ei numai in Campania Electorala au necesitatea de a manca”! Sunteti „sufletistii” Darzule, plangeti cu „lacrimi de crocodil!

expiratul 2 februarie 2012 at 18:40

Mai areliene, mai expirat ca tine nu mai e nimeni! peste tot ai bagari de seama ?

ion 2 februarie 2012 at 17:21

Domnule Darzu daca sunteti un antreprinzator privat cred ca sunteti cel mai an masura sa apreciati cand se poate mari un salar sau o pensie,cate mariri de salar ati facut an ultimul an angajatilor dumneavoastra? Pe mine chiar nu ma antereseaza culoarea politica dar nu sunt de acord cu cine v-ati asociat sa faceti politica,cu Nastase,si apoi sunt de acord ca pensiile agricultorilor,muncitorilor sunt mici,acestea trebuiesc majorate, va antrebati de unde bani,pai diminuiti acele pensii de bugetari,politicieni,armata,militie,care nu au contribuit cu nimic mai mult la realizarea Romaniei socialiste,dimpotriva din munca agricultorilor si muncitorilor s-a platit datoria externa a Romaniei,norocul celor 90%din romani este ca Boc a avut curajul sa anfrunte fosta clientela politica a psd-ului si sa le mai taie putin din acele privilegii pe care psd-ul le-a dat an schimbul votului,eu nu va contrazic bunele intentii ,dar trecutul psd-ului nu-mi inspira ancredere.Ami pare rau de staful politic al psd Alba dar nici domnul Jidveianu nu prea stie cum se castiga banii , a cam luat totul dea gata,deci nu prea aveti exemple de dat,la politica si la fotbal se pricepe toata lumea.

Dorin 2 februarie 2012 at 17:30

Darzu ar dori alegeri parlamentare anticipate imediate , pentru a nu apuca actuala putere sa mareasca pensiile si salariile (eventual din luna mai ac ),ceeace ar creste sansele PDL-ului in alegerile locale din iunie si cele parlamentare din toamna .Ce se intampla cu potor , de nu mai apare in ziar de vreo 2 luni ? Si-o fi cantarit mai bine sansele la primarie si s-o fi gandit ca mai multe sanse are la parlamentare ? Poate a uitat ca nu mai poate intra in parlament de pe locul 2 sau 3 in colegiu , ca Athanasiu si Coclici in 2008 🙂

Totaiai 2 februarie 2012 at 20:08

Dorinel, comentariile tale sunt tot mai diluate ! Te-ai cam pleostit baiatule ! Mai mult, ti-a scapat si „porumbelu” in seara asta : te-ai prins si tu ca eventuala majorare a pensiilor si salariilor nu e decat „o momeala” electorala ! Iar „strengarul” asta de Darzu, vrea sa „muste” el momeala, sa nu mai aveti voi sanse la alegeri ! Ce om…! Dar cred ca si daca le mariti (pensiile si salariile) TOT AIA-I !

Costel* 2 februarie 2012 at 18:26

De si PDL-istii sefi au dansat cu Jeffery Franks pana cand acesta si-a rupt papucii nea Base si don Boc nu au primit aprobare in acest sens. Restul e gargara OTV-ista facuta pe B1TV …

miaiela 2 februarie 2012 at 20:11

Rau mai arati „mai draga”, asta ti se trage ca ai implinit ieri 45 de ani.Ti-au mai crescut urechile de cate minciuni debitezi,esti cam buhait de aventuri si trasee de „socializare”,ingrasat de vise,extenuat de articole tale acre caco’nservele tale si….. probabil,nu ai dormit in bratele cui ti-ai fi dorit.Te-a luat in brate agonia puterii si te strange rau de tot.Tu cu articole de-astea vii la noi?Crezi ca nu te cunoastem?Tu vorbesti de „duplicitar si nesincer”?Cant tu esti TATA NESINCERILOR SI A DUPLICITARILOR?Nici nu stii ce te asteapta!Sa-ti spun eu:inca patru ani de opozitie! La mai mult!

Oana 2 februarie 2012 at 21:16

Se aude ca muncitori de la domnul Darzu am salari de rahat

Badia 3 februarie 2012 at 6:26

Am cateva intrebari:
1. Cum se face ca prostii aia de economisti, analisti si nu mai stiu cum le zice din Europa si America spun ca Romania a inceput saa fie stabila si ca directia este buna?
2. Cum se face ca la Albalact salariile oferite de un social-democrat sunt asa cum sunt, adica precum la un neo-liberal dornic de capitalizare rapida?
3. Cum se faceca pretul pe care-l ofera firma pe care onor abilul Darzu aorera un pret mai mult execrabil pentru laptele colectat de la populatie?
4. Cum se face ca dumnealui, in dorinta de a incuraja si ajuta fermierul autohton importa marea majosritate a laptelui prelucrat in firma pe care o produce tocmai din Ungaria?

vigilante 3 februarie 2012 at 9:41

Corect. Darzu? Gargara ca si jidveian sau alti asa zisi „politicieni” de stanga. Lupi in blana de oaie pe care ii contrazic faptele.

Costel* 3 februarie 2012 at 11:03

Asta cam asa este, numai ca portocaliii sunt lupi in blana de … crocodil …

Comentariile sunt oprite