Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Dîrzu: „Mulțumesc celor care au votat PSD şi românilor pentru prezenţa masivă la vot”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD Ioan DirzuLe mulțumesc tuturor cetăţenilor din Alba pentru voturile acordate Partidului Social  Democrat. Am obținut cel mai mare număr de voturi pe care PSD l-a obţinut în ultimii ani în județul Alba și acest lucru demonstrează fidelitatea dumneavoastră faţă de noi, dar şi faptul că avem în continuare multă muncă de făcut pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din judeţul Alba.

Sunt mandru că judetul Alba a fost fruntaş în termeni de prezenţă la vot ceea ce ilustrează spiritul nostru civic extraordinar. Mereu am făcut apel la participarea masivă la vot pentru că indiferent de rezultat democraţia înseamnă să te supui alegerii oamenilor. Suntem conştienţi că încă trebuie să dovedim de ce suntem noi cei din PSD în stare pentru a face viaţa tuturor mai bună, dar sunt în continuare convins că mafia galben-portocalie a distrus potenţialul uman, economic şi istoric al judeţului Alba.

În final vreau să le multumesc şi să îi asigur de sprijinul meu pe toti militanţii Partidului Social Democrat, pe primari şi pe ceilalți aleşi locali că lupta continuă. Am demonstrat prin proiecte concrete că avem cel mai bun management local, atât la nivel de oraș, conducând cele mai prospere comunități, cât şi la nivel de comune în care excelăm în absorbţia fondurilor europene. Împreună suntem mai puternici şi tot împreună, prin comunicare, încredere şi fidelitate faţă de valorile noastre vom putea să obţinem din nou încrederea cetăţenilor din județul Alba. Sunt convins că rezultatele pozitive ale Guvernării PSD-PC-UNPR-PLR se văd şi se vor resimţi şi în buzunarele românilor și în forţa zecilor de mii de voturi primite, trebuie doar să ne convingă că avem pentru cine să luptăm.

Cu deosebită consideraţie,

Preşedinte PSD Alba, deputat Ioan DÎRZU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Silviu Ponoran continuă “MIRACOLUL ZLĂTNEAN” făcând Zlatna un oraș frumos, modern, european

Unirea Ziarul

Publicat

în

Silviu Ponoran continuă “MIRACOLUL ZLĂTNEAN” făcând Zlatna un oraș frumos, modern, european Primarul Silviu Ponoran are acum în lucru la Primăria Zlatna 31(treizeci și unu!) de proiecte care continuă transformările spectaculose ale orașului și creșterea calității vieții. În Zlatna au început deja să se mute familii din țară și străinătate. Din ce în ce mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea