Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu: ”Incompetenţa şi gunoaiele încep să miroase urât!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce mai mult de o lună de zile am primit gunoaiele din Cluj şi Turda, prin grija primarului Hava Mircea Gheorghe faţă de colegii primari PDL, transformând astfel Municipiul Alba Iulia în groapa de gunoi a Transilvaniei a venit şi momentul să decontăm incompetenţa conducătorilor.

Ioan Dirzu03Prin urmare odată cu închiderea gropii de gunoi de la Pârâul Iovului, noul depozit ecolgic de la Galda, fiind doar în faza de start a lucrărilor, deşi contractul de finanţare a fost semnat în anul 2012, fapt ce se datorează iresponsabilităţii şi managementului defectuos al lui Dumitrel Ion suntem în situatia de a plăti dublu pentru serviciul de colectare a gunoiului atât persoanele fizice cât şi persoanele juridice. Din acest motiv le cer public celor doi manageri ai administraţiei locale şi judeţene Hava si Dumitrel să îşi dea de urgenţă demisia!

Cetăţenii trebuie să conştientizeze că aceste tarife dublate acum nu vor mai fi reduse în viitor, ci vor creşte şi chiar se vor tripla. Administratia publică locală şi consiliile judeţene sunt responsabile de elaborarea şi implementarea proiectelor de gestionare integrată a deşeurilor finanţate prin fonduri europene, în realitate putem vedea acum nepasarea şi lipsa de reacţie a lui Ion Dumitrel presedintele Consiliului Judeţean, termenul de finalizare a depozitului de gunoi de la Galda de Jos este în anul 2016, după care urmează bineînţeles proceduri de licitaţie care mai pot întarzia darea în folosinţă cu încă un an.

Aceste aspecte ne arată că de fapt majorările actuale de preţ vor fi valabile pentru cel putin doi ani, după care vor urma noi scumpiri, care vor putea depăşi limita suportabilităţii familiilor cu venituri modeste.

Pe bună dreptate oamenii sunt revoltaţi că am ajuns în această situaţie, de aceea consider că avem nevoie de lideri mai responsabili şi aplecaţi mai mult spre nevoile reale ale oamenilor,o administratie performantă şi nu deplasări lunare în străinătate sau achiziţia de maşini scumpe din bani publici. Nepăsarea pentru modul în care este cheltuit banul public a ajuns la un nivel nemaiîntâlnit datorită unei viziuni marcată de măsurile guvernării anterioare în care Boc şi Băsescu au împovarat excesiv populaţia pentru a putea susţine financiar retrocedările ilegale şi alte afaceri ale „băieţilor deştepţi”.

PSD vine acum cu o viziune îndreptată spre toţi românii, astfel încat aceştia să aibă un trai mai bun şi să nu mai existe nici o categorie socială nedreptaţită, dar şi cu soluţii concrete la nivel local pentru stoparea acestui flagel de prăduire a banului public, întreţinut de cei doi baroni locali HAVA ŞI DUMITREL împreună cu camarila lor de firme abonate la contracte pe bani publici.

Ne dorim într-adevăr o administraţie mai bună şi acest lucru este posibil, de aceea este necesar că cei doi să plece de bunăvoie pentru a putea începe reconstrucţia administrativă atât la nivelul Municipiului cât şi a judetului.

Preşedinte PSD Alba, deputat Ioan DÎRZU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea