Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Ioan Dîrzu: În Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia vom avea indicatoare scumpe, dar lipsesc terasele şi turiştii

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

PSD Alba0001Licitaţia pentru terasele sezoniere din Alba Iulia a fost făcută doar la începutul lunii iunie adică aproximativ la mijlocul sezonului, lucru condamnat de consilierii locali Ovidiu Jidveian şi Horaţiu Clepan  şi ironizat de deputatul PSD Ioan Dîrzu în cadrul unei conferinţe de presă a PSD Alba. În Şanţurile Cetăţii Alba Carolina au fost licitate doar două terase sezoniere, la fel ca şi anul trecut. Consilierul Local Ovidiu Jidveian consideră că este prea târziu pentru patroni să investească într-o afacere care ar fi trebuit să înceapă acum o lună şi jumătate.

Consilierul local, Horaţiu Clepan consideră că acest lucru se întâmplă exclusiv din cauza angajaţilor primăriei. „S-au acordat în sfârşit primele două terase,  în Şanţurile Cetăţii, iar celelalte întârzie să apară, nu din vina patronilor din Alba Iulia ci din vina exclusivă a angajaţilor primăriei Alba Iulia care încă nu şi-au făcut treaba” a declarat Horaţiu Clepan.

Terasa-Mira-Summer-Alba-Iulia33-300x225Consilierul local Ovidiu Jidveian susţine că degeaba încercăm să ne profilăm ca şi oraş turistic dacă primăria se mişcă atât de greu şi că prin această abordare îndepărtăm turiştii. „Sezonul acestor terase este pe jumătate compromis pentru că acei oameni care ar fi dorit să investească ar fi trebuit să se apuce din timp să construiască şi aici este vina primăriei că am ratat încă un an calendaristic în care puteam să le oferim ceva în plus turiştilor să plece cu gânduri mai bune despre Alba Iulia şi să revină” a completat preşedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian.

Ioan Dîrzu ironizează subiectul teraselor şi acţiunea primăriei Alba Iulia care pune indicatoare turistice în valoare de 100.000 lei chiar dacă turiştilor le lipsesc locurile de relaxare. „Primăria ia măsuri de aplicare a indicatoarelor turistice la nivelul municipiul Alba Iulia care sunt în valoare de 100.000 lei, ceea ce înseamnă că nu vom fi singuri la terase şi vor veni foarte mulţi turişti. Din păcate se vor pune 370 indicatoare fără stâlp în valoare de 3.300 lei, doar preţul indicatorului. Consider că este un preţ foarte mare şi este destul de târziu” a continuat liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea