Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Dîrzu: Disputele din PNL nu se vor termina într-un an și jumătate. Guvernul rămâne până în 2016

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Dîrzu a spus luni, în cadrul unei conferințe de presă, că Opoziția ar încerca, ”de mâine”, să dea jos Guvernul dar nu este pregătita.

Dragnea Dirzu”O dată, au probleme ei între ei și nu au oameni. Vor încerca, măsura legală, moțiunea de cenzură, în primăvară, dar nu sunt ei pregătiți”, a spus președintele PSD Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În ceea ce privește alegerea Alinei Gorghiu în funcția de copreședinte al PNL, Ioan Dîrzu a spus: ”eu dacă puneam pariu, îl pierdeam”.

Amintim că Alina Gorghiu a câștigat bătălia în fața lui Ludovic Orban, după retragerea inopinată, din cursă, a fostului președinte PNL Alba, Teodor Atanasiu.

”Disputele dintre ei nu se vor termina într-un an și jumătate. Guvernul rămâne până în 2016”, a conchis Dîrzu, răspunzând unei întrebări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Ocoliș a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, un proiect prin care două străzi urmează să fie reabilitate. Mai exact, strada Pociovaliște 700 m. și drumul Jgheburoasa 9.100 m. urmează […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea