Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ioan Dîrzu: Aştept demisia de onoare a directorilor liberali promovaţi de USL

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD Ioan DirzuPreşedintele PSD Alba a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că aşteaptă demisia de onoare a directorilor liberali promovaţi de USL, iar în acest sens a oferit chiar propriul exemplu, când a plecat din funcţia de director DSVSA, după ce a pierdut alegerile.

Totodată acesta a spus că nu va fi de acord ca partidele Alianţei PSD-UNPR-PC „să-şi asume anumiţi directori de instituţii deconcetrate”.

„Dacă tot USL nu mai trăieşti în judeţul Alba şi nu mai trăieşte de mult, aşteptăm demisii. Aşa mi se pare normal, demisii de onoare, pentru cei care au fost promovaţi doar după culoarea părului sau eşarfei, ei acum au ocazia să-şi dovedească demnitatea. Nu avem atribuţii să-i schimbăm. Ei sunt probabil foarte bine pregătiţi, stăpânesc problemele din instituţia dânşilor, dar să nu uite cum au plecat. Eu dau exemplul meu, când am pierdut alegerile am plecat din funcţia de director general al Direcţiei Sanitar Veterinare. Am fost primul director de instituţie deconcentrată care am spus, plec. Nu suntem de acord ca niciunul dintre partidele care acum constituie Alianţa PSD-UNPR-PC să-şi asume anumiţi directori de instituţii deconcentrate. Cei care aveau de gând să fie, trebuia să o facă până acum”, a spus preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu.

Ioan Dîrzu s-a arătat mulţumit de rezultatul din campania pentru europarlamentare şi a menţionat că a fost felicitat şi de la centru, pentru ca a ţinut piept celui mai „redutabil” adversar PDL din România, Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea