Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Dîrzu: Alte investiţii nu trebuiau să fie prioritare în faţa terminării Bazinului Olimpic din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

bazin Alba Iulia 26 februarie 2013Conform Primăriei Alba Iulia, în urma rectificării bugetare, Guvernul a alocat suma de 2 milioane de lei pentru Bazinul Olimpic. Deputatul Ioan Dîrzu a contestat mereu neimplicarea administraţiei locale în această investiţie, iar astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă a făcut unele precizări cu privire la alocarea banilor.

„Am considerat că trebuie să pun umărul ca această solicitare să fie în beneficiul copiilor noştri, cei care fac acum naveta la Deva să se poată antrena la Alba Iulia pentru concursurile de înot. Alte investiţii nu trebuiau sa fie prioritare acesteia, în Alba Iulia. Premierul Victor Ponta şi domnul Dragnea nu au avut de comentat la acest obiectiv. Este o investiţie care la anul ne-ar fi costat mai mult decât acum”, a spus liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Amintim faptul că în cadrul conferinţei de presă de săptămâna trecută deputatul Dîrzu a spus că a discutat cu Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Liviu Voinea pe tema rezolvării Bazinului Olimpic. „În perioada septembrie – octombrie am discutat pe tema rezolvării problemei Bazinului Olimpic cu premierul Victor Ponta, cu Liviu Dragnea şi cu Liviu Voinea, care mi-au dat asigurări că se vor găsi soluţii pentru ca acest obiectiv să se finalizeze în acest an. În cadrul întâlnirilor am înaintat un document trimis de administraţia locală la Guvern. Aşadar, iată că s-au alocat fondurile necesare, iar guvernanţii şi-au respectat promisiunea şi ne-au repartizat  două milioane de lei pentru efectuarea lucrărilor necesare la Bazinul Olimpic”, a spus deputatul Dîrzu, acum o săptămână.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu toate acestea, se pare că bazinul tot nu va fi finalizat deoarece pentru finalizarea lucrărilor la bazin, realizate deja în proporție de circa 85%, este nevoie de o sumă mult mai mare, respectiv 3,7 milioane de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea