Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Bogățan își anunță intenția de a candida la Primăria Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mă adresez dvs. dragi vințeni, deoarece îmi doresc să nu dați crezare zvonurilor lansate de „anumite persoane”, cum că nu aș mai candida pentru Primăria Vințu de Jos. Promit că voi candida în orice condiții, independent sau afiliat unui partid politic care este dispus să-mi susțină ideile și viziunea mea pentru locul unde mama mea mi-a dat viață!

bogatanÎmpreună am convingerea că vom câștiga, pentru că dvs, dragi vințeni, meritați mai mult respect, meritați o comună curată și o administrație cinstită și care lucrează în interesul dvs și nu pentru propriile buzunare.

Vă rog să nu susțineți persoane fără experiență, care caută un loc de muncă și care doresc să administreze banul public și avuția comunei după bunul lor plac.

Surprinzător, prin votul dvs, am câștigat toate sondajele de opinie și totuși a fost nominalizat ca și candidat de primar cel de pe locul II.

Așadar dragi vințeni, am convingerea că vă doriți o persoană cu experiență în administrație, nepătat și familist convins, dar nu în ultimul rând, cu drag de locul nașterii.

Al vostru vințan,
Ioan Bogățan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea