Investiție nouă la Vinerea (Cugir): Hală industrială și sediu de firmă, pe un teren de aproape 12.000 mp

Legislativul din Cugir a aprobat documentația de urbanism Plan Urbanistic Zonal cu Regulamentul local aferent pentru “Construire hală industrială, sediu firmă şi împrejmuire” pe terenul situat administrativ în intravilanul localităţii Vinerea (strada Câmpul Pâinii nr. 317).

Demersul are loc la solicitarea venită din partea firmei SC Agroprest Vinerea SRL, pentru “Construire hală industrială, sediu firmă şi împrejmuire”. Perioada de valabilitate este de 3 ani de la data aprobării de către Consiliul Local al oraşului Cugir. Conform P.U.G. aprobat al orașului Cugir, terenul studiat este amplasat în intravilan, cu destinația: zonă industrială unde sunt admise activități productive de diferite profile.

Pe terenul în suprafaţă de 11.700 mp, se vor ridica o clădire a cărei funcţiune va fi de sediu firmă, două depozite pentru cereale şi o copertină pentru utilaje, iar restul terenului rămas liber va fi amenajat cu zone verzi şi platforme betonate.

Aproximativ 25% din suprafața terenului va dispune de zonă verde și se vor amenaja plantații de protecție, în special de-a lungul căilor de circulație. În incintă se va amenaja o zonă de parcare care cuprinde 18 locuri pentru parcare (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...