Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Investiţie de peste 13,5 milioane lei pentru reabilitarea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale nr. 3 din Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Local Cugir a aprobat indicatorii tehnici-economici, faza DALI, pentru obiectivul de investiții „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educaţională la Şcoala Gimnazială nr. 3, Cugir”, un proiect cu o valoare de peste 13,5 milioane de lei.

Investiţia are ca obiective reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea școlii prin realizarea lucrărilor de reabilitare termică a anvelopei, de reabilitare, modernizare şi extindere a unităţii de învăţământ, dotarea cu echipamente didactice, echipamente pentru pregătirea profesională şi echipamente IT, precum și modernizarea utilităţilor, inclusiv crearea de facilităţi speciale pentru persoanele cu dizabilităţi. Principalii indicatori tehnici-economici: valoarea totală a investiţiei cu TVA = 13.663.583,80 lei; durata de realizare a investiţiei – 24 de luni.

Școala Gimnazială nr. 3 din Cugir are în componență trei corpuri de clădire, toate având funcţiunea de şcoală: prima clădire este situată pe Aleea Constructorului nr. 1, a doua clădire este situată pe strada Doinei nr. 3 şi a treia clădire se află pe strada Merilor nr. 4 (localitatea Vinerea).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea