Investiţie de peste 13,5 milioane lei pentru reabilitarea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale nr. 3 din Cugir

Consiliul Local Cugir a aprobat indicatorii tehnici-economici, faza DALI, pentru obiectivul de investiții „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educaţională la Şcoala Gimnazială nr. 3, Cugir”, un proiect cu o valoare de peste 13,5 milioane de lei.

Investiţia are ca obiective reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea școlii prin realizarea lucrărilor de reabilitare termică a anvelopei, de reabilitare, modernizare şi extindere a unităţii de învăţământ, dotarea cu echipamente didactice, echipamente pentru pregătirea profesională şi echipamente IT, precum și modernizarea utilităţilor, inclusiv crearea de facilităţi speciale pentru persoanele cu dizabilităţi. Principalii indicatori tehnici-economici: valoarea totală a investiţiei cu TVA = 13.663.583,80 lei; durata de realizare a investiţiei – 24 de luni.

ELIT

Școala Gimnazială nr. 3 din Cugir are în componență trei corpuri de clădire, toate având funcţiunea de şcoală: prima clădire este situată pe Aleea Constructorului nr. 1, a doua clădire este situată pe strada Doinei nr. 3 şi a treia clădire se află pe strada Merilor nr. 4 (localitatea Vinerea).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...