Rămâi conectat

Politică Administrație

Investiție de peste 1 milion de lei pentru digitalizarea serviciilor publice în Arieșeni. Licitația lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Investiție de peste 1 milion de lei pentru digitalizarea serviciilor publice în Arieșeni. Licitația lansată pe SEAP

Administrația comunei Arieșeni, a lansat recent pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere achiziționarea de sisteme integrate de tehnologia informațiilor și comunicațiilor pentru digitalizarea serviciilor publice.

Citește și: Investiție de peste 100.000 de lei în echipamente digitale și software pentru Universitatea „1 decembrie 1918” din Alba Iulia. Licitația lansată pe SEAP

Potrivit documentației, această achiziție se realizează în contextul implementării de către Comuna Arieșeni a proiectului: Achiziție de sistem integrat de tehnologia informațiilor și comuncațiilor care să îmbunătățească managementul urban local și care să furnizeze servicii publice digitale în comuna Arieșei, județul Alba.

Grupul țintă al proiectului este reprezentat de personal din cadrul COMUNEI ARIEȘENI responsabil pentru procesarea cererilor care vor fi primite în format electronic și pentru utilizarea și administrarea sistemelor informatice implementate prin proiect împreună cu personalul direcțiilor specializate. Din analiza efectuată, a rezultat că numărul persoanelor din grupul țintă este de 14 persoane.

Componența grupului țintă este determinată de atribuțiile curente ale acestora, nominalizarea urmând a fi realizată cu respectarea principiilor egalității de șanse, nediscriminării și egalității de gen. Selectarea va avea în vedere încadrarea personalului conform Organigramei instituției și încadrarea acestora pe funcții. În afara grupului țintă, care va fi afectat direct de implementarea proiectului, vor exista și beneficiari indirecți, reprezentați de cetățenii și mediul de afaceri.

Achiziția include totalitatea echipamentelor, licențelor pentru software de sistem și de aplicație și serviciilor IT de implementare a funcționalităților specifice platformei integrate, instruire utilizatori, necesare pentru operaționalizarea unui sistem integrat pentru digitalizarea primăriei, care să respecte totalitatea cerințelor funcționale și tehnice solicitate în caietul de sarcini, respectiv:

• Pachet licențe sistem informatic integrat pentru digitalizare.
• Pachet echipamente hardware.
• Servicii de implementare sistem informatic integat.
• Servicii de instruire a utilizatorilor si administratorilor soluțiilor informatice implementate, cu integrarea principiilor orizontale.

Se vor achiziționa:

-Pachete software si sisteme informatice
-Servere
-Servicii informatice

Valoarea totală estimată a investiției este de 1.428.745,28 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Fostul președinte PSD Alba, Victor Negrescu, propunerea premierului Marcel Ciolacu pentru funcția de comisar european din partea României

Bera Larisa

Publicat

în

Fostul președinte PSD Alba, Victor Negrescu, propunerea premierului Marcel Ciolacu pentru funcția de comisar european din partea României Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, de la Bruxelles, după ce s-a întâlnit cu Ursula von der Leyen, că îl propune comisar european pe Victor Negrescu, fostul președinte PSD Alba. Citește și: Victor Negrescu, vicepreședintele Parlamentului European: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea