Introducerea în subteran a rețelei electrice în zona centrală protejată vor continua. Directorul SDEE Transilvania Sud a confirmat finanțarea lucrărilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Reprezentanții Primăriei Municipiului Aiud au postat pe pagina de socializare un mesaj prin care anunță continuarea lucrărilor pentru a introduce în subteran rețeaua electrică din zona centrală protejată.

„O veste excelentă pentru aiudeni!

USR - Alegeri parlamentare 2020

Executivul local a obținut continuarea lucrărilor de introducere în subteran a rețelelor electrice și în zona centrală protejată.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Directorul general al SDEE Transivania Sud, prezent astăzi la Aiud și impresionat de frumusețea Cetății și a Frumoasei Venețiene, ne-a comunicat faptul că finanțarea lucrării de introducere în subteran a rețelei electrice din zona centrală protejată din municipiul Aiud va fi prinsă în bugetul de investiții al Electrica pe anul 2021.

Asta înseamnă că vom scăpa de cablurile suspendate pe stâlpi în zona din jurul Cetății.

La întâlnirea care a evaluat starea lucrărilor Electrica de pe strada Avram Iancu, desfășurată astăzi, au participat domnul Sinan Mustafa – director general SDEE Transilvania Sud, domnul Alexandru Nine – Director Dezvoltare Rețea SDEE Transilvania Sud, domnul Marius Ceteraș – director SDEE Alba, domnul Florin Roman – deputat, doamna primar Oana Badea și domnul Liviu Florea – administrator public al municipiului Aiud”, este mesajul transmis prin pagina de socializare a Primăriei Municipiului Aiud .

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419