Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Introducerea în subteran a rețelei electrice în zona centrală protejată vor continua. Directorul SDEE Transilvania Sud a confirmat finanțarea lucrărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții Primăriei Municipiului Aiud au postat pe pagina de socializare un mesaj prin care anunță continuarea lucrărilor pentru a introduce în subteran rețeaua electrică din zona centrală protejată.

„O veste excelentă pentru aiudeni!

Executivul local a obținut continuarea lucrărilor de introducere în subteran a rețelelor electrice și în zona centrală protejată.

Directorul general al SDEE Transivania Sud, prezent astăzi la Aiud și impresionat de frumusețea Cetății și a Frumoasei Venețiene, ne-a comunicat faptul că finanțarea lucrării de introducere în subteran a rețelei electrice din zona centrală protejată din municipiul Aiud va fi prinsă în bugetul de investiții al Electrica pe anul 2021.

Asta înseamnă că vom scăpa de cablurile suspendate pe stâlpi în zona din jurul Cetății.

La întâlnirea care a evaluat starea lucrărilor Electrica de pe strada Avram Iancu, desfășurată astăzi, au participat domnul Sinan Mustafa – director general SDEE Transilvania Sud, domnul Alexandru Nine – Director Dezvoltare Rețea SDEE Transilvania Sud, domnul Marius Ceteraș – director SDEE Alba, domnul Florin Roman – deputat, doamna primar Oana Badea și domnul Liviu Florea – administrator public al municipiului Aiud”, este mesajul transmis prin pagina de socializare a Primăriei Municipiului Aiud .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea