Rămâi conectat

Actualitate

Într-o singură zi, poliţiştii din Aiud şi Sebeș au dat amenzi și au confiscat bunuri în valoare de 20.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi 21 august, poliţiştii din Aiud şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Aiud au acţionat pe raza de competenţă, în scopul menţinerii climatului de siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.320 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 5.900 lei.

De exemplu, cu ocazia verificării efectuate la o societate comercială ce are ca obiect de activitate prelucrarea de material lemnos, poliţiştii Postului de Poliţie Miraslău au confiscat cantitatea de 18 metri cubi buştean de esenţă răşinoasă, pentru care administratorul societăţii nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Tot în cursul zilei de ieri, 21 august, a.c., poliţiştii din Sebeş şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Sebeş, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat pe raza municipiului şi pe D.N. 67 C, pentru prevenirea accidentelor rutiere dar şi pentru depistarea persoanelor care efectuează acte ilicite de comerţ.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.050 lei, din care 13 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, 23 la Legea 12 din 1990 privind comerțul şi 8 la Legea 171 din 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. De asemenea, poliţiştii au confiscat 535 kilograme de ciuperci.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea