Rămâi conectat

Curier Județean

Într-o singură zi, polițiștii din Aiud au amendat 13 șoferi care au depășit neregulamentar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şoferii care pun în pericol circulaţia rutieră, angajându-se în depăşiri neregulamentare – în atenţia poliţiştilor din Aiud. Într-o singură zi au fost depistaţi 13 conducători auto care au încălcat regulile privind depăşirea. În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 23 de amenzi, au reţinut 14 permise de conducere şi au reţinut un certificat de înmatriculare.  

La data de 10 martie a.c., poliţiştii Compartimentului Rutier Aiud au organizat, pe DN 1, pe tronsonul cuprins între kilometrul 413 şi 415, în dreptul localităţii Mirăslău, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a normelor rutiere privind depăşirea.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, din care 13 pentru depăşire neregulamentară.

Au fost reţinute 14 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 8.700 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea