Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Într-o singură noapte, polițiștii din Alba Iulia, Sebeş şi Cugir au amendat 106 șoferi și au reținut 6 permise

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu mai puțin de 106 conducători auto care au încălcat prevederile legale privitoare la circulaţia pe drumurile publice din Alba, 6 dintre aceştia fiind depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, au fost sancționați  azi-noapte de polițiștii rutieri. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 11.440 lei.  

Potrivit IPJ Alba, „în noaptea de 10/11 august 2014, poliţiştii rutieri din judeţ au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acţiunea s-a desfăşurat în Alba Iulia, Sebeş şi Cugir precum şi pe raza localităţilor rurale arondate Secţiilor de Poliţie Rurală Vinţu de Jos şi Sebeş iar poliţiştii rutieri au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică.

Complementar cu sancţiunea contravenţională aplicată, faţă de conducătorii auto depistaţi sub influenţa alcoolului, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. De asemenea, poliţiştii au reţinut 3 certificate de înmatriculare, toate pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice şi au constatat o infracţiune la regimul rutier.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele În Noaptea de Înviere, pompierii militari din cadrul ISU Alba vor fii la datorie în apropierea lăcașurilor de cult unde se preconizează un aflux mare de credincioși, pentru a răspunde promp solicitărilor în cazul producerii unor situații de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea